- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
Sziasztok,
Ezen hozzászólás alapján beállítottam az XMBC-t, a képfrissítési frekvencia részt is így csináltam, de továbbra sem hajlandó 24Hz-en játszani a filmeket. 1080p/60Hz-en megy. Intel driverben nézelődtem, ha ott 60Hz-ről 24Hz-re rakom, akkor rendben van, de így ugye az asztal is belassul. Mi lehet a probléma? HD4000+win8
-
kovadika
őstag
Azért érdeklődtem, mert fogalmam sincs a HTPC-ről. Mivel ilyen szituációba kerültem gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal, de kezdek elbizonytalanodni. Így, hogy rendes pc használatra, meg médialejátszásra is kéne, egy elég erős cuccot kéne összedobni, csak érdekelt, hogy megvalósítható-e az elvárásaimnak eleget téve. Még mindig inkább úgy vagyok, hogy egy gép legyen e két célra, mint kettő.
(#19537) jeni
Köszönöm. Egy ilyennel el lehetne boldogulni, azzal a felhasználással, amire nekem kellene? Árban nyitott vagyok amúgy, ha szükséges 150k még kifizethető számomra. Mennyit fogyaszt egy ilyen, mondjuk böngészéskor és mennyit filmnézéskor? Néztem ezt, gondolom kicsit túl van árazva. Hasonló tudású cuccot mennyiből lehet összedobni? -
kovadika
őstag
Érdekelne, hogy mennyiből lehet kihozni egy normális HTPC-t? Felhasználás: egy 50-es plazmát kiszolgálni Full HD anyagokkal, 3D-sekkel is. Továbbá monitorra kötve rendes PC-ként való használat, ami nagyjából kimerül a böngészésben, Photoshop használatában.
Lényeg a stabil, gyors használat, jó képminőség, halk működés, alacsony fogyasztás, továbbá a mobilitás, mert esélyes, hogy gyakran hurcolásznám.
Egyelőre csak elméleti síkon érdekel a dolog, mert van egy Dune B1 játékosom, ami teljesen kiszolgál, de úgy néz ki, hogy eladom az asztali gépem, ezért megfordult bennem, hogy talán belevágnék a HTPC dologba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Marantz SR-39
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest