- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovadika
üzenetére
AMD vonalon ASRock FM2A85X-ITX mITX lap, A10-5700, 8 giga ram, 64 GB SSD rendszernek. Megfelelő szoftveres körítéssel jobb képminőséggel a mai asztali médialejátszókénál, plusz pécés feladatok. Ehhez egy házikó ( árban akár a csillagos ég ), táp és hűtés. Szinte hangtalanra is megoldható, persze minél csendesebb, annál drágább lesz.
-
cekkk
veterán
válasz
kovadika
üzenetére
Értem én, csak az öszvér megoldásokból mindig sok kompromisszum születik, és lehet a 150 ezerből össze tudnál rakni két olyan gépet amely mind a két feladatra tökéletes lenne.
Ijk
Ezért van az én HTPC-m ben egy ssd és proci alaplap memória egy paneltáp és egy Big Shuriken semmit mást, ezt nem is lehet hallani, főleg, hogy ilyen 700 körül pörög. Ezért is nem jó egy asztali gépet beállítani, mert a sok merevlemezt stb hűteni kell.
-
Ijk
nagyúr
válasz
kovadika
üzenetére
Azt is vedd figyelembe hogy a Dune-d teljesen hangtalan, ez viszont még mindig ventis. A hőcsöves házak, adapterrel meg még inkább nyomnak az áron.
Én popi a210-et használok és a 4m-re lévő gépet Hi10 miatt. A számítógépben a leghalkabb Noctua ventik vannak és Corsair táp, viszont így is zavar a hangja filmezéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest