- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz
#03969024 #14426 üzenetére
Azért gondolom esztétikusabbnak, mert nincsenek csavarhelyek. Viszont ahogy most írtad, rádöbbenve eszmélek rá, hogy panellakás, tehát sok helyen ferde a fal....Úgyhogy valószínű, hogy fúrva lesz a szegő...Hátsó hangszórókhoz én se szeretnék drága kábelt.
A kipróbálás alatt azt érted, hogy nincsen-e megtörve?
-
djxp01
senior tag
Huh, hát igen, sejtettem, hogy nem úszom meg olcsón
(jó persze, aki normális rendszert akar, az fizessen...)
Igazából 2 szobába lenne majdnem ugyanannyi kábel betéve a szegőkbe. Kb. összesen 50 méter vezeték kellene. A keret kb. 20.000 Ft lenne, tehát kb. 400 Ft / méter árra lenne keretem.
-
djxp01
senior tag
Teljesen kezdő lennék a HTPC témában, lehet nem 100% idevág a kérdés, de most tesszük le a laminált padló szegőjét, és 2 eres hangszórókábeleket tennék le a majdani HTPC-től elindulva a szoba 4 sarkába a szegőbe rejtve.
A hangrendszer még nem tisztázódott, hogy mi lesz, de úgy néz ki egyelőre hogy Z-5500 vagy valami hasonló Logitech cuccos lenne.
DE ha esetleg mégsem Logitech, hanem valami komolyabb erősítős rendszert szeretnék, akkor melyik lenne az a kábelvastagság, kábelfajta, ami mind a két megoldáshoz megfelelő lenne?
Annyira nem vagyok extrém hangmániás, hogy különbségeket keressek a kábel által befolyásolt hangzásban. Tehát annyira nem fontos a minőség (jó persze ne legyen gagyi se). Ezeket nézegettem például: [link] >> 2 x 0.75 vagy 2 x 0.5mm esetleg?
Köszönöm előre is!
Ja, és a távolságok miatt mellékelnék egy képet:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged