- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
válasz
beencee #3831 üzenetére
Gondolom Vistaból a MCE-t kellene választanom, de én asszem maradok a Home Premium mellett és így használnám az iMON szoftverét.
Vagy full hülyeséget beszélek?
Egy két magyar tesztben olvastam, hogy bizonyos tuner típusokkal nem működik együtt az iMON nyomesza.Nem lehet az összes funkciót vezérelni, ilyenek...
Erre gondoltam."Ha csak low-profile kártya fér be a kiválasztott házba, akkor feltételenül..."
A házban keringő levegőt se zavarja annyira egy laposabb kártya, nem?
Mindegy, először jó lenne tudni milyen típusokkal vannak kedvező tapasztalatok.Aztán onnan már könnyebb?Winyóra, hűtésre nincs tuti tipped?
-
Black&White
addikt
Sziasztok!
Hétvégére szeretnék összeállítani egy végleges alkatrészlistát, miből álljon a HTPC-m.
Háznak ezt néztem ki:[link]
Alaplapnak a Giga, 740G chipset-el szerelt lapját, a Gigabyte MA74GM-S2-t.
Ebbe egy kis fogyasztású, Athlon 64 X2 4850e procit tennék.
Memóriából 2×1GB kerülne bele.
DVD olvasó, az gondolom nem para.Azt hiszem, egy rövidebb kivitelű ASUS jó lesz.
HDD-ből egy 250 GB-os Hitachit néztem, amit átalakítóval tennék 5,25"-s helyre.Mint láthatjátok szeretném, ha a teljesítménnyel nem lenne gond(elég sok HD filmet/sorozatot [1080p is] nézek).Ez így kiindulásnak jó lesz?
Szeretném a kész gépet még egy iMON VFD -vel megbolondítani és egy Vista-t szeretnék operációs rendszernek.
Ami még kellene: egy Vista és iMON alatt tökéletesen működő tunerkártya.
Milyet javasoltok?
Illetve szempont legyen e az, hogy a cucc low profile kialakítású?
HDD ből ragaszkodjak e a kis Hitachihoz, vagy találok nagyobb méretben hasonlóan halk vinyót?
Ill. processzor-hűtőnek mit ajánlotok(passzív??)?
Szeretném, ha véleményeznétek jó fele nézelődök e, ill. ha adnátok ötleteket a kérdéses alkatrészekhez!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest