- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
lehet kellesz majd egy ilyen ha anyámék rákapnak a HD-re hát próbálkozok vmi low-cost megoldással
. Íme:
- A64 X2 BE 2350
- 1Gb 800MHZ ram
- WD 250Gb Sata2 16Mb
- Asus M2n Se Plus
- Pio 215D
- Aerocool Aerocube (házat még nem tudok hirtelen ezt láttam meg fentebb és ez egészen pofás darabvélemény? HD filmekre netre tévézésre. idővel kaphat egy tunerkártyát is
-
golyani
őstag
az a helyzet h van itthon 2 fullos P3-as IBM gép+ az én érgebbi konfigom(XP2200+, 256 ram, 6600GT, 40-es vinyó, KT600-as lap), meg havernál van egy 9200-es VGA
saz lenekm nagy különbség lenne mert az A64-ből minden venni kéne de lap+ram+procc minimum esetleg egy Hangkrai. bár az ithoniba is mindbe van integrált lan, hang.
szal ha P3 mellett döntenék ezt kéne vennem:
-ODD( pio 111 mer nekm van és kira)
-esetleg hangkari
-pár venti
-házat kéne barkácsolni mer én sok tízezeret ki nem adok érte)
ha A64:
-lap
-halk hűtő
-procc
-ram
-ODD
és ami fentebb van a P3-nál.
és esteleg egy tuner de az mindegyikbe kéne előbb utóbb.
ezért döntenék a p3-as mellett mert megspórolnék 30-35k-t és az nem mind1.
szal majd még körvonalazódik a dolog...
és köcce a helpet!
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
jaja így urólag belegondolva én is rájötttem h vagy az athlon konfig lenne jó egy Athlon MP-vel
vagy várni amíg a jelenlegi konfig elavul.
ezt majd úgysi magaman kszertném meg csinálni msot meg gép előtt vagyok cas kmondom ah van értlem akkor megbórelom teszt képpen P3-ból és később komolyan esteleg saját lakásba illet MSC alatt kituggya hova kerülök... és oda meg viszont jó lenne koliba albiba egy ilyen kompaktabb cuccos... tom vegyek laptopot de ez olcsóbban lenne kivitleezhető
na mind1 köszi a tanácsokat hát akkor ezzel még várok egy keveset. -
golyani
őstag
hát én úgy gondoltam h lenne egy a táp venti egylasú8 -as kifelé és oldalról 2 lassú 8-as küldené be a friss levegőt.
fa meg azért lenne jó mert jól ellehet mögé dugni a drájvot és még jól is néz ki, mellesleg hangszigeteléként is jó lehet.
az helyezt h minnél olcsóbban akarnék kijönni a dologból.
mondjuk ha egy kellően nagy bordát raknék rá az athlonra, vmi AC freezerre gondolok. és sikerülne jól elhelyezni... ha másnme csinálok neki kis csatornát egy hátsó kifelé fújó ventihez... -
golyani
őstag
van itthon 2 db P3-as gép melyekből szeretnék majd egy HTPC-t varázsolni első körben a házzal van bibim.
de eszembe jutott az h ismerek asztalost és h miylen lenne egy HTPC ház fából feketére festve vagy lakkozva?
hűtésélig milyen lenne a helyzet?
illetve milyen VGA-t lenne érdemes beszerezni hozzá? van itthon 9200 és 6600GT-is de sztem a 6600GT kicsit sok lenne és macerásabb lenea hűtése is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged