- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis teljesítményű gépre viszont nem tudom eldönteni, hogy megéri-e a többletköltséget a J5040 ITX lap+ház/picoPSU+RAM+SSD kombó a készre szerelt J4125-ös miniPC-kel (2, 3, 4)szemben.
85k vs ~55k
Főként Linux (Arch+ Sway tiling WM) és retro játékok mennének rajta. (90's PC + Retro console games)
-
-
Archttila
veterán
tomic
Koszonom!
Egy 5700 vagy 5700xt-re gondoltam.Egyebkent tartok egy kicsit a driver problemaktol AMD oldalon, viszont ugy tudom, hogy a 23.976 fps-t sokkal pontosabban tudja mint a zoldek kartyai. Ezzel kapcsolatban is irhatnatok par okossagot.
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy kiszallok a gaming PC vilagabol (az utobbi evekben! 2db AAA cimet jatszottam vegig a tobbi Indie illetve retro cimek) es veszek magamnak a TV melle egy Deskminit Ryzen 3400G procival.
Namost ugye amit a jatekkal ellentetben nehezen, illetve nem is szeretnek elengedni az a madVR NGU high beallitas
Mit gondoltok, tekintve a prociban levo integralt motyo teljesitmenyet, mennyire er a bilibe a kezem a fenti algoritmussal?Jelenleg meg mindig egy altalam kalibralt 55' FHD van a szobaban, ezen szaladnak a remux anyagok, de tavasszal (ha minden a terv szerint megy) akkor jonne egy 65' OLED 4k, szoval felmerul a kerdes, hogy egyaltalan kell-e nekem az NGU high setting, vagy ezen a szinten mar nem lesz akkora jelentosege.
Elore is koszonok minden tanacsot es segitseget!
-
Archttila
veterán
Közben sikerült megoldanom, a 64 bites verzió nem tetszett neki.
-
Archttila
veterán
"If you use Reclock, in Audio Renderer select ReClock Audio Renderer"
Nekem nem jelenik meg Audio Renderer alatt a ReClock pedig telepítve van. WASAPI etc. beállítva...
-
Archttila
veterán
válasz
devil-k #36170 üzenetére
Egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy sikerült beállítani amire szükségem van,
viszont a képminőség érezhetően gyengébb, mint a Popié.
Jó helyen tapogatózom? De továbbmegyek: létezne, hogy akár a Popcorn képminőségét is felül lehet múlni megfelelő vassal, bővítményekkel beállítássokkal?
i5-4690K
8GB DDR3
GTX970
NAS 3TB WD RED
Samsung 55H6500
...ui: Ezt most találtam
lehet nem kell vennem távirányítót sem?
-
Archttila
veterán
Ez nem semmi... ma egész nap a Kodi-t piszkáltam és hát bizony ez valami veszett gyors!
Valami hasonló lesz nekem is a végeredmény
Egyáltalán nem bántam meg, hogy eladtam a Popcorn A410-et!persze ahogy elnézem idő lesz mire mindent beállítok majd rajta de már most úgy érzem, hogy megéri minden egyes befektetett másodperc.
Talán így első körben a kényelmes távirányító az ami hiányzik, de úgy hallottam lehet hozzá rendelni pár ezresért eBay-ről.
szerk.: lehet kicsi lesz a kétrekeszes NAS?
-
Archttila
veterán
Felraktam Kodihoz a Black Glass kieget. (jajj de minek) viszont valami oknál fogva nem engedi visszakapcsolni sem az Aeon Nox-ot, sem pedig az alapértelmezett felszínt. Egyszerűen inaktív az indítás menüpont az összes felszín neve mellett.
15RC2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest