- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
susuahod
csendes tag
válasz
band1103 #5814 üzenetére
Köszi band1103 a választ,
ettől féltem én is.
Van olyan AMD-s alaplap, amelyik támogatja a HDMI-s audio out-ot?A nyitott kérdéseim bővültek:
1. Hogyan tudom elérni, hogy a filmek automatikusan 1920x1080-as felbontásban menjenek át a TV-re, de amikor nem filmet nézek (pl böngészek), akkor kisebb legyen a felbontás?
3. Elképzelhető, hogy a HDMI-n keresztül a TV távirányítójával irányítsam a PC-t? Milyen segédprogram kell ehhez? Ezt támogatja vmilyen alaplap? Milyen távitányítot ajánlotok, ha a TV (philips) távirányítójával ez megvalósíthatatlan?
4. Milyen progtamot ajánlotok, amit feltétlen próbáljak ki egy ilyen HTPC-n? Milyen windows verziót ajánlotok? Melyek a legjobb ingyenes médiacenter szoftver?Előre is köszi!
Attila -
susuahod
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy-két láma kérdésem:
A héten megvettem a 47-es FullHD TV-t és már korábban összeraktam egy HTPC-t. (GA-MA78GM-US2H alaplap + Athlon 64 X2 4850e) HDMI-n vannak összekötve.
Elsőre egy Vista64 került rá de nem vagyok nagyon elragadtatva, néha még az egér is akadozik, így lehet, hogy Xp kerül rá a hétvégén.De amiket kérdezni akartam:
1. Hogyan tudom elérni, hogy a filmek 1920x1080-as felbontásban menjenek át a TV-re, de a windows mondjuk feleakkora felbontásba (960x540-ben) működjön, hogy lássak is valamit belőle 2 és fél méter távolságból, ha böngészek?
2. Hogyan tudom rávenni a Windows-t hogy a HDMI-n keresztül adjon hangot is?
3. Milyen progtamot ajánlotok, amit feltétlen próbáljak ki egy ilyen HTPC-n?Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest