-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Énis csak MPC-HCt használok. Kiváló ennyi csak
-
válasz
MasterMark #47873 üzenetére
Ohh értem srácok. Hát egyrészt az itthoni TVm-en közbe most lestem, hogy nincs is optikai csatlakozó, viszont a muteromékén az LG 102 centis Full HD 3D LED esen van. Nekik veszek akkor soundbart. Itthonra meg egy HDMIs erősítőt leszek kénytelen így.
A TV típusa LM42 talán és 520 vagy 620 pontosan most nem tudom.Szóval a magam részéről elhamarkodott volt a kérdés, de muteréknál aktuális lehet.
-
Tisztelt fórumtársak!
A következő lenne a kérdésem!
Már hasonló kérdésem volt.
A lényeg, hogy van egy HP notebookom amivel lejátszom a filmeket, ez a letöltő gép is egyben
Namost ez a notebook össze van kötve a TVvel HDMI csatlakozóval. Szépen átmegy a kép és a hang is.
Nos, ha a TVre kötök optikai csatlakozóval egy hangprojectoros rendszert, ami 5,1-es, akkor a hang 5.1 be fog átmenni? Vagy a TV ből csak stereo jel jön ki?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
MasterMark #47745 üzenetére
Hogyhogy? Kifejtenéd kérlek?! Köszönöm!
-
Sziasztok. Nem tudom jó helyre írom e kérdésemet.
Nekem egy régebbi HP 635-ös noti van összekötve egy Orion hd-ready azaz 1366 x 768-as felbontású LCD TV vel HDMI kábellel. Namost a TVn csak akkor lesz teljes képernyős a kép, ha a windows alapértelmezetten FHD ra állítja. Win10 home. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni, hogy a TV natív felbontásán menjen? Régen az előző de a hp tól modernebb Asus notin úgy ment.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged