-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
válasz
Patice #45255 üzenetére
8-as windows óta alapesetben be van kapcsolva a Fast Startup, azaz nem egyenlő a kettő. A restart csinál egy tradicionális power cycle-t, ahogy régen, de ha csak leállítod, a user sessiont állítja le, a kernel és a driverek hibernálódnak, hogy azt ne kelljen betölteni indításkor. Valahol az energiagazdálkodásnál lehet megnézni illetve állítani rajta.
-
mg105
senior tag
Sziasztok! A legújabb (beta5-ös) Kodit használom, és médiatár rendezgetéskor egy olyan problémába ütköztem, hogy nem jön elő a kontextus menü az egér jobb gombjának kattintására. Például ha egy forrást szeretnék szerkeszteni. Másik gépen viszont működik. Gondoltam akkor lepucolom és teljesen nulláról teszem újra a Kodit az érintett gépen. Hogyan tudom ezt kivitelezni? Kitörlöm a userdata mappából, és az elég lesz, vagy tárol még máshol is adatokat?
-
mg105
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #28198 üzenetére
És azzal tisztában vagy, hogy digitális videó kimenet nincs a gépen?
-
mg105
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #28196 üzenetére
És milyen operációs rendszert tervezel rátenni? Mert támogatás csak a szerver rendszerekhez van, amik nehezen nevezhetők ideálisnak HTPC célokra.
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Windows 8 által futtatott XBMC-hez szeretnék csatlakozni az androidos távirányító programmal, de ott elakadok, hogy nem tudom engedélyezni az XBMC-ben a webkiszolgálót, mert az "Elindítás meghiúsult". Hol találom a logot, amiből esetleg rá tudnék jönni, hogy mi a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged