- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyVillany
tag
válasz
band1103 #5265 üzenetére
Írtam hogy adott egy jóöreg tulalatin gép is, ami amióta létezik mindenre jó mozi és gamen kivül ami nálam szóba jöhet (msn, skype, netezés, torrent, tv, ftp stb.)
Inkább az lehet az ok a HTPCre, ha valahol családos a szitu és egy időben akarnak jatszani is és mozizni is, de nem is ilyen feltételeket irtam nézőpontnak, nálunk a családtagok is rendelkeznek saját PC-vel (notbuk is beleértve) -
NagyVillany
tag
NagyVillany vs HTPC
eddig nemnagyon néztem ezta HTPC témát, mert valahogy nem is érdekelt, de egy másik topicban most kijött belölem egy vélemény ami ide is passzol, ígyhát idehúzom, hamár valaki írt itt hasonlót akkor sorry, nemnézem most végig a sokezer hozzászólást.
Adott nálam egy erősebb szgép, és inkább azokra vonatkozik ez a nézőpont akiknek szintén van egy erősebb gépük, sztem a nagytöbbség ígyvan, és adott egy filléres P3 tualatin ami mindenre jó game és mozin kivül 50 wattból."....Mondjuk a mozi miatt számolgattam már, hogy megérné e popcornt, WDplayert, vagy HTPCt legozni, de momentan 150W ot eszik a gép HD közben, szal kb 100 Watt a pazarlás, ami egy kétórás film alatt 10 FT !! veszteséget jelent.
Tehát nekem egy külön HD filmnézésre beruházott eszköz 10 FT ot spórolna filmenként. Nemtudom mikor nézek én meg 2-3 ezer filmet, hogy megérje nekem ebbe beruházni.
Inkább úgy rendeztem be a szobát, hogy a 32 col előtt nincs semmi, alapból TV- mozi, de ha elégurulok akkor PC."kb
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest