- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Érdemes lenne sata kábelt cserélgetni, hátha vmi baja van. FM1-es alaplapom (Asrock) nekem is produkált akadást időnként; a windows naplóban valami olyasmit olvastam (nem emlékszem pontosan), hogy írási művelet meghiúsult. Az AMD raid driver telepítése után már nem voltak ezek és stabilabb is lett a rendszer.
Esetleg azt is meg lehetne próbálni, a Catalystban a teljesítmény fülön, hogy a processzor órajelet a minimum-ról magasabbra állítod (kb. középre v. fentebb) és akkor is szaggat-e.(Nekem nagyon úgy tűnt, hogy az A75 chipset nem volt épp a legtökéletesebb v. driver problémákkal küszködött. Valaki fentebb említette a wireless bill. laggolását (ezt én is tapasztaltam A75-ön).)
-
sb
veterán
Értem, hogy BD.
Akkor sem kéne megakadnia. Ugyanúgy DXVA gyorsított a lejátszás, csak magasabb a bitrate kicsit.
Nálam 25/1.5-ös nettel ugyanez nem akadt az Atomon.Cpu: 40mbit/s BD iso-nál a DXVA miatt ugyanúgy csak 10-20% a terheltség. Torrentezésnél szintén nem több. Összeadva is bírnia kell. És az A4 kb. 3x gyorsabb proci.
HDD: BD film: 40mbit/s, torrent: 22mbit/s: összesen 62mbit/s= 7.75MB/s. Igaz, hogy több olvasás, írás fut egyszerre, de ezt bírnia kell akármelyik HDD-nek szerintem. Mondom, nálam is szokott futni 20-30 torrent is egyszerre letöltésben mégis minimális a terhelés a HDD-n is, nemcsak a cpu-n. Lehet róla olvasni lazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest