Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Ti milyen OS-t ajánlanátok erre a HTPC -re?
Csak médialejátszónak lenne használva, esetleg torrentre is, de ez nem feltétel.
Jelenleg Win7 van rajta, MPC-HC, PowerDVD 11, SplashPro viszi az 1080p MKV-kat, csak annyi gondom vele, -igaz csak engem zavar a családban- , de a kamera pásztázásánal szaggat a kép. A TV-m tudja a 24p-t /LG 24P Real Cinema/, a 30 és 60Hz-et, de nem tudtam sehogy megszüntetni a "judder"-t. MPCHC -ban ha átállítom a teljes képernyős módot 24Hz-re, a TV ugyan átvált 24-re, de a film még rosszabb lesz, olyan mintha egy képregényt néznék. Valamikor sikerült összehoznom a dolgot, és folyamatos volt a kép, de még XP-alatt az asztali gépemen.
Azért gondoltam arra, hogy biztosan van valami speckó OS házimozi pc-re, amit egy földi halandó is be tud állítani, és használni, amire való!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest