- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
Bocsánat, de csak most néztem be a fórumra. Az adatlapomon megtalálod a konfigom (AMD A8-5500, Asrock FM2A75 Pro4-M). Nekem a CPU hűtő-, és a táp ventilátorán kívül más nincs a gépben. A gép a tv mellett van egy jól szellőző helyen.
Win7-et használok, XBMC-t pedig videólejátszásra. Emellett az XBMC launchert használom még, így boot után egyből az xbmc felülete fogad. -
Gabesz26
senior tag
Én ilyen házat használok egy BE QUIET! System Power 7 300W táppal és Scythe Big Shuriken 2 rev. B procihűtővel (UEFI-ben leszabályozva level1-re) és 1m-ről már teljesen hangtalan.
Az általam is használt System power halkság szempontjából szerintem jobb választás lenne mint az FSP. Anno ez nekem is szempont volt, ezért vettem ezt, mert ennél az én konfigom mellett, a gyári adatlap szerint 13-14 dB körül van a zaj. Mérni ugyan nem mértem, de a fülemnek elhiszem
.
-
lord_devil
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest