- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz
kalimist #48978 üzenetére
Nálam a radeon setting-ben RGB 4:4:4 8bit van beállítva. 4:4:4 esetén nem enged nagyobb bitszámot, csak ha "lerontom" azt 4:2:2 vagy 4:2:0-ra. Neten olvastam, hogy ez HDMI (2.0 18Gbps) sávszél korlát. MadVR-ben 10bit és hdr-nél let madVR decide van kiválasztva. Display modes mező üres. Így teljes képernyőnél igazi HDR van, ablakban szoftveres.
A rendering-nél a general settings-ben ha ki van pipálva az enable automatic fullscreen exclusive mode, akkor a HDR csak érintetlen full screen esetén van. Pl. ha jobb klikkel felhozom a legördülő menüt, akkor kilép a HDR-ből. De ma felinstallátam a teamviewer-t, ami kis ikont tesz a jobb felső sarokba (quickconnect button), és ez megakadályozta a HDR-be lépést. Letiltottam, és megint működött. Most kiszedtem a pipát az exclusive mode elöl, így a legördülő menü se zavarja már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged