- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
Szerintem ezen a téren nincs változás.
Viszont Linux fronton lehet, hogy van. Másik topikban írták, hogy - igaz egyedi kernel fordítással, de - elméletileg van FullHD 3D is, így a HD hang mellett, úgy néz ki van/lesz 3D Kodival.
Így linux alatt úgy néz ki nincs semmilyen akadály a teljes élmény eléréséhez, max. dolgozni kell vele nem keveset, de valamit valamiért.
-
stigma
addikt
Hát én is úgy vagyok mint te, felkészültem mindere, de sajnos most hétvégén akartam mindent átköltöztetni Ubuntu Serverre , ahol vannak HD hangok, de 3D nincs, viszont engem annyira a 3D nem mozgat.
Egyenlőre Braswell + Win10-el elvagyok, gépbe vettem egy microsd-t + átalakítót és azon van a Libreelec 7.0.3, ha HD hangokat szeretnék. -
_Smooth
senior tag
Attól függ, mire akarod használni a gépet. Ha csak alap lejátszás, arra a 610 is elég, és nagy valószínűséggel még néma is (nem tudom, volt-e egyáltalán aktív hűtéses belőle)
Ha képjavító algoritmusokat is akarsz futtatni, akkor az AMD kb 2x erősebb - viszont 1,5x annyit fogyaszt. (jobban melegszik, valszeg aktív hűtős = hangosabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Drón topik
- Napkollektor - csak úgy
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged