- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
thomasa #8146 üzenetére
Nekem a laptopban SSD van, a HTPC-ben pedig HDD. A legfőbb különbség, hogy az SSD sokkal gyorsabban tölti be a dolgokat (op.rendszer, alkalmazások) és végez fájlműveleteket, így komfortosabb használni a laptopot. A HTPC-ben ez kevésbé számít, ha egyszer betöltött a rendszer, akkor nálam megy hetekig, illetve alkalmazásokat se kell betölteni, az XBMC fut folyamatosan. Játéknál mondjuk egy 2,5" HDD lehet kényelmetlen, ha sokat használja a lapozófájlt a gép, ez megintcsak attól függ mivel játszol.
A gép hangosságát szerintem a videokártya fogja meghatározni, csak ezután jön a CPU hűtés - utóbbiban már elég széles a kínálat ahhoz, hogy csendeset találj. Szerintem egy játékra alkalmas gép léghűtéssel sosem lesz elég csendes, vagy aránytalanul sok lóvét kell rákölteni; ezt be kell vállalnod, ha házasítod a HTPC-t a játékos konfiggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest