Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
válasz
Bitlisz
üzenetére
Ebből a post-ból láttszik is hogy szinte egyáltalán nem tudod mi is az elektronikus zene

Annyit hozzáfűznék hogy még régebben mikor én is abban a cipőben jártam mint te ( nem ismertem az eketronikus zene világát - csak a poouláris szarokat) én is elhittem ezt a csak komolyzenén és akusztikus zenén jön ki egy hangredszer hangja, aztán szépen lassan emgtapasztaltam hogy, az oké hogy az akusztikus hangszerek "akusztikus" hangtulajdonságait nagy felbontású hangrendszereken lehet igazán kihallani , viszont az elektronikus zene "elektronikus" hangtulajdonságai, főleg dinamika, és inkább frekvenciasávszélesség ami jobb hangrendszeren jobban kijön. Illetve rengeteg olyan elektronikus zene van, amit olyan elektronikus hangszerekkel !!!! készítettek ,készítenek ,ami akár akusztikus modellezés !Én a nagy ondrága highend és referencia kategóriát már értelmetlennek tartom,csak a névért kérnek rengeteg pénzt, aksuztikailag nem hoznak újítást ,tehát a highend-es emberkék hiába mondják hogy a komoly zene mennyire jó egy 3 milliós erősítő és front páron, nem lesz jobb ( csak annyira minimális szinten-hogy az fordítottan arányos az árral ) mint egy 500 ezres cuccon. Arról nem is beszélve hogy nagyban függ a falak hangja a kábelektől is, nem minde milyen kábelle, milyen kábelvéggel próbálkozik az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Opel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Autóhifi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Venture Electronics RA2B-FE
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest