Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
6thsense
üzenetére
Igazad van, először nem is akartam ideírni. Bocs a beszólásért
Ez csak az én véleményemet tükrözi. Szerintem egyszerűen nem jön ki a minőségtöbblet a "gépzenén" (samplerek). Ettől függetlenül van köztük pár kellemes zene.A HD Audiot csak azért találták ki, hogy (miután a hely rendelkezésre állt) ne kelljen semmilyen kompromisszumot kötni a hangformátumnál. Ez jelenleg a legtöbb audiofil fület is "kielégíti". Alkalmazása a mozifilmeken egyenesen felesleges, de valamivel el kell adni a Blu-Ray-t is.
Az igazi HD Audio főleg hangszeres zenén adja ki az erejét, például mint ami a 2l record kiadásaiban előfordul (térbeli komolyzene, 7.1, DXD-ben felvéve, eszméletlen élmény nem csak komolyzene hallgatóknak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez csak az én véleményemet tükrözi. Szerintem egyszerűen nem jön ki a minőségtöbblet a "gépzenén" (samplerek). Ettől függetlenül van köztük pár kellemes zene.