- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
Gombinyó #57117 üzenetére
Nagyjából én is tisztában voltam vele, de 2-ből 2-vel így jártam, a szervizessel akivel beszéltem, azt mondta, hogy kb 90%-ban nála végzik ezek a kártyák.
Az lenne a fair, ha már valaki eladja a sz@rát, hogy előtte egy tesztet lenyom rajta (ram húzással) újrapasztázva, és úgy adja tovább úgy kb 10% kerülne csak ki a piacra.paler
Azok eléggé "új" kártyák még, ha bányásztak is vele, talán csak néhány hónapot, nem hinném, hogy sok probléma lenne vele., azért egy újrapasztázás, padozás nem árt majd neki.
Én minden használt, de még új kártyát, alaplapot is azonnal átpasztázok, padokat cserélem a gagyik helyett.
Nem feleslegesen állítod össze nyugi a HTPC-t, minden szinten hoz, még a natív 4K- nál sem lesz felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED monitor topic
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest