- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
djnice
üzenetére
Köszönöm! Most váltottam HiMedia Q5 Pro-ról, ami jóval jobb és erősebb mint amit javasoltál. Ha boxot akartam volna, akkor megtartom
Igen, azon is mennek a HDR-es filmek. De nekem már lassú, KODI-val állandóan szívok, a firmware-t nem fejlesztik, egyszerűen kevés. Azért most van egy villámgyors HTPC-m, amivel sokkal több lehetőségem van bármire, és fejleszthető. Azt feldolgozom, hogy pár másodperc alatt már a KODI felülete fogad, és gigabiten 120-130 körül tudok normálisan a vinyóra anyagokat mozgatni. A HiMedia indulása és döcögése meg már borzalmasan zavart, a másolás sebessége lan-on 5 és 35 között mozog. És igen, egy normális HTPC-t nem lehet olcsóbban kihozni 2019-ben. Persze szvsz. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
djnice
üzenetére
Már az X3 is olyan jó? Amúgy nem volt sok időm tesztelni a Box-ot, de azért belenéztem pár videóba és azért a pl. a HiMedia-t nem hinném, hogy lepipálja képminőségben. IMO.
Újév elején rendelek magamnak is egyet (ha lesz még olyan aminek normális Droid-ja is van), akkor majd megtekergetem rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, azon is mennek a HDR-es filmek. De nekem már lassú, KODI-val állandóan szívok, a firmware-t nem fejlesztik, egyszerűen kevés. Azért most van egy villámgyors HTPC-m, amivel sokkal több lehetőségem van bármire, és fejleszthető. Azt feldolgozom, hogy pár másodperc alatt már a KODI felülete fogad, és gigabiten 120-130 körül tudok normálisan a vinyóra anyagokat mozgatni. A HiMedia indulása és döcögése meg már borzalmasan zavart, a másolás sebessége lan-on 5 és 35 között mozog. És igen, egy normális HTPC-t nem lehet olcsóbban kihozni 2019-ben. Persze szvsz.