Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Jah, hogy a fő "kérdésre" is válaszoljak:
Arrol nem is beszelve, hogy ilyet meg nem is hallottam, hogy lebutitott VGA-al madVR-t hasznalni

Talán azért mert csípőből egyelőre (és még egy jó ideig) nincs még pl. egy GTX1060-ra, vagy 8GB-os RX570-re keret? És, ha az APU is "megteszi", sőt kielégítő módon, akkor miért ne? Nem olvastad az előzményeket. Nekem ez tűnik egyelőre a leglogikusabb megoldásnak a budget-es HTPC elkezdéséhez. Persze továbbra is sok a nyitott kérdés (3D MVC például, de ezt most tegyük félre), amint írtam és idéztem is egyébként.
Nem "véletlenül" vettem fel amúgy azt sem, hogy később is csak az AMD APU-t használnám a HTPC-re és a későbbi esetleges Nv 1060-t meg kizárólag játékra. De a kérdéseidből kiindulva, szerintem te nem olvasod elég gyakran ezt a Topic-ot...

Szerk.: de egyébként minden infó, tapasztalat jól jön. Az is, ha valaki épp elégedett az Nv-vel HTPC célra. (Csak az nem mind 1 milyen preferenciák és igények és hiba tolerancia mellett).
-
SunMount3r
nagyúr
Konkrét példát nem tudok idézni, de a HDR beállítások terén voltak itt is problémák és a precízebb kadencia helyesség miatt itt általános vélekedés a Topic-ban, hogy HTPC-re jobb az AMD, mint az Nvidia.
(Most az APU IGP-től függetlenül: Az igaz, hogy pl. nyers teljesítményben és ár/teljesítmény arányban az Nvidia jobb "lenne" MadVR-re, ezen a véleményen vannak az AVS Fórumon is a legtöbben, sőt ott meg az AMD-t szapulják az Nvidia-val szemben (még a rendes RX kártyákat is), de ott elég kevés szó esik a kadenciahelyességről, meg az Nvidia egyéb nyűgjeiről úgy általában... Ők meg inkább (elvakult?) Nv hívők inkább...)
De ezt itt már régebben kitárgyaltuk és... kb. nem jutottunk semmire...
Csak arra, hogy az AMD HTPC-re mégiscsak jobban ajánlott és slussz
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 6000 napnál régebben regisztráltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest