Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz chros #52286 üzenetére

Jah, hogy a fő "kérdésre" is válaszoljak:

Arrol nem is beszelve, hogy ilyet meg nem is hallottam, hogy lebutitott VGA-al madVR-t hasznalni :D

Talán azért mert csípőből egyelőre (és még egy jó ideig) nincs még pl. egy GTX1060-ra, vagy 8GB-os RX570-re keret? És, ha az APU is "megteszi", sőt kielégítő módon, akkor miért ne? Nem olvastad az előzményeket. Nekem ez tűnik egyelőre a leglogikusabb megoldásnak a budget-es HTPC elkezdéséhez. Persze továbbra is sok a nyitott kérdés (3D MVC például, de ezt most tegyük félre), amint írtam és idéztem is egyébként.

Nem "véletlenül" vettem fel amúgy azt sem, hogy később is csak az AMD APU-t használnám a HTPC-re és a későbbi esetleges Nv 1060-t meg kizárólag játékra. De a kérdéseidből kiindulva, szerintem te nem olvasod elég gyakran ezt a Topic-ot... :D

Szerk.: de egyébként minden infó, tapasztalat jól jön. Az is, ha valaki épp elégedett az Nv-vel HTPC célra. (Csak az nem mind 1 milyen preferenciák és igények és hiba tolerancia mellett).

• SunMount3r

nagyúr

válasz chros #52286 üzenetére

Konkrét példát nem tudok idézni, de a HDR beállítások terén voltak itt is problémák és a precízebb kadencia helyesség miatt itt általános vélekedés a Topic-ban, hogy HTPC-re jobb az AMD, mint az Nvidia.

(Most az APU IGP-től függetlenül: Az igaz, hogy pl. nyers teljesítményben és ár/teljesítmény arányban az Nvidia jobb "lenne" MadVR-re, ezen a véleményen vannak az AVS Fórumon is a legtöbben, sőt ott meg az AMD-t szapulják az Nvidia-val szemben (még a rendes RX kártyákat is), de ott elég kevés szó esik a kadenciahelyességről, meg az Nvidia egyéb nyűgjeiről úgy általában... Ők meg inkább (elvakult?) Nv hívők inkább...)

De ezt itt már régebben kitárgyaltuk és... kb. nem jutottunk semmire... :D Csak arra, hogy az AMD HTPC-re mégiscsak jobban ajánlott és slussz :D ...

Új hozzászólás Aktív témák