Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát ez az, mert már így is van 3db külső winyóm és jön majd a negyedik. Ezekhez pedig elegendő USB port is kell majd. Persze, egy jó HUB-bal megoldható (+10K lenne az is), de nem tudom ez mennyire fog vissza venni a sebességből.
Zyxel: Furcsa, mert nekem azt írták anno -ha jól emlékszem- a Zyxel-es és NAS-os Topic-ban is, hogy olyan 40MB/s letöltés meg szokott lenni azért. Ez a 10MB/s nekem gyanúsan kevésnek tűnik, főleg úgy, hogy közben a rendszer is akadozik. Bármilyen gyenge is amúgy a Zyxel, de azért ennél valamivel többre tippelnék.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Amúgy, az is megfordult a fejemben, hogy ha tényleg kompakt akarok maradni, akkor 1db HDD lenne, 8TB, vagy e feletti méretben. Végülis, minek a 2.? Vagy minek 2x nTB? Amikor lehet 1x 2nTB is. Sima HTPC + TM kiszolgálására úgy sem szüksges RAID/JBOD környezet. A mostani megoldásomnál meg így is gyorsabb lenne, és végülis, eddig is elvoltam vele.

szerk: Váltás is azért fogalmazódott meg bennem, mert kezdenek halódni a 2TB-s yellow WD-k. Ezeket is használtam vettem amúgy. Az egyik még használható, de van benne pár BS, de a másik completely dead. Telis teli BS-ral, és folyton hibázik.
Így jött az ötlet, hogy HDD csere, de akkor már legyen nagyobb, de akkor már ne a Zyxel. ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AMD Ryzen 5 5600X BOX új, bontatlan garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)