Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Először is az Openelec-et felejtsd el. Libreelec van helyette.
Szerencséd van, mert az utóbbi hetekben ezt a nyavajás Kodi equalizert nyomoztam, így röviden tudok válaszolni. A helyzet az, hogy a Kodiban van egy ADSP funkció, amit épp most szedtek ki ideiglenesen, mert baromi instabil. És tényleg az.
Viszont ahogy néztem a kivétel előtti utolsó LE (7.90.008) ben valamit faragtak még rajta és nekem elsőre működőképesnek tűnik.Tedd fel az utolsó LE8 alfa release-t, a libreelec settingsben a frissítések közül válaszd ki a .008 verziót és downgrade-elj rá, telepítsd az audio DSP addonok közül a biqubic filtert, a beállítáosk/rendszer/audio fülön engedélyzed az audio dsp használatát és konfiguráld be az addont. Ott fognak megjelenni az equalizer csuszkák is.
Nem minden skinnel érhető el a beállítás. Nekem a confluence skinnel, profi beállítással megy.
-
robi222
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nem tudjátok mitől lehet ?Ha a gép bekapcsolás után egy FHD film közben is a videókártya csak 25% megy, de 10-15 perc után ha nincs film vagy bármilyen alkalmazás a háttérben, a videókártya már 90% dönget és nem megy lejjebb.
Proci és memória marad 10-20 %-on.Azok nem változnak.
Amd 7850 2gb 256bit-es a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest