Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Komolyan kölcsön kellene kérnem valakitől egy pc-t, és itt egymás után újra kipróbálnom.Bár egy kicsit szkeptikus vagyok.
A Popcorn 400 után mikor OPPO-ra váltottam, akkor nem csak én, de még a párom is,akit marhára nem érdekel az egész hóbortom egyből azt mondta,hogy sokkal szebb a képe az OPPO-nak. Mikor én a pc-met kipróbáltam a Kodit semmi ilyet nem tapasztaltam. De lehet user error is persze.
Ami még érdekelne az a hang. Nem kimondottan sztereóra gondolok, hanem a filmek,koncertek hangjaira.Ebben is jobb?Jobb forrást biztosít az AVR-nek?Az opponál igencsak bele kellett piszkálni hogy megközelítse ezt a képet. Ezt hogy érted? OPPO-nál miben tudsz bele nyúlni?
-
djnice
veterán
A legnagyobb meglepetés 720p sorozatoknál volt mintha 1080p-t néztem volna a Popi/Oppo pároson...
Ebben az az érdekes, hogy a Qdeo és a VXP is híres a jó felskálázásáról, nem egy kategória a Kodi Lanczos3 vagy Spline36 algoritmusával és mivel nem írtad hogy használsz DSPlayer-t vagy külső lejátszót madVR-el, elméletben nem lehet jobb a PC képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Apple Airpods pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő