- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
fenergie84 #42107 üzenetére
HD hangok, mint TrueHD, DTS-HD MA; de ezek szerint nincs rá szükséged.
Azért kérdeztem, mert Intelnél most a Braswell az aktuális vonal, de ehhez Win alatt nincs megfelelő driver a HD hangokhoz. Viszont ha nem kell akkor mindegy; azért tudj róla.
Az AMD-s "ellenfél" a Kabini (AM1), ennek külön topikja is van, ha gondolod ott is nézelődhetsz.
Házat lesz talán a legnehezebb ajánlani mivel van belőle millió féle, ez erősen egyéni ízlés és pénztárca kérdése. Szerintem keress rá arra hogy "HTPC case", nézegesd őket és lehet megtalálod mi az ami tetszik; vagy legalább tudsz valamit mutatni hogy kb. milyen is jönne be.
Táp attól függ milyen rendszer mellett teszed le a voksod. Az integráltak alacsony fogyasztása mellé picoPSU-t vagy esetleg paneltápot szoktunk használni/ajánlani (ha nem riaszt el az ára), de ha erősebb kell akkor lehet érdemesebb az ATX-nél maradni.regger!
Bár én nem élek vele, de emlékeim szerint a torrent+lejátszó párosítást már a Brazos is bírta.Khelben!
Vettek itt páran ilyesmit, de nem mindenki visszajáró így nem biztos hogy lesz válasz, én azt javasolnám keress rá itt a topikban.
Amúgy milyen vevőd van ami nem működik, és csak w10 alatt nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest