Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Szerintem pont letojható az az InTru3D...
Nem hiszem, hogy bármi komolyabb köze lenne a dologhoz. Ahogy néztem, a DreamWorksszel közösen dolgozták ki kimondottan animációs 3D-hez.
2009-ben debütált a szabvány, de 2007-es C2D procival szerelt mac mini viszi a BD3D-t.
Szóval egészen biztos vagyok benne, hogy fogja vinni a rendszer.
Főleg, hogy elvileg nem is 2×1920×1080 képet kell feldolgoznia (mivel pont ez a lényege a FP rendszernek; csak az egyik kép teljes, a másik csak részlet infót tartalmaz - ezért is kell hozzá a spec program, ami viszont csak kraftot fog igényelni).Nem jól gondolom?
Engem inkább az érdekelne majd, hogy Linux alatt várható-e ennek a támogatása valamilyen formában PC-re (ha már a nyavajás kis RPi OE-je támogatja - és ott aztán megnézném, milyen InTru3D meg egyebek vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő