- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
ttower #38950 üzenetére
Azt nem tudjátok véletlenül hogy a KODI a mappa, vagy a videofájl neve alapján scrapeli be a filmet? Mert az egyiket meg kéne hagynom az eredeti formájában, hogy tudjam melyik rls van meg. Ha mindkettőt átnevezem ez az infó elveszik, és ha kijön újabb rls nem tuom mihez hasonlítsam...
-
LLKobe
veterán
válasz
ttower #38950 üzenetére
Köszi! És mivel nevezed át? Gondolom nem kézzel. Én most végigmentem az összes filmemen az Ember Media Manager -el, és tök jó munkát végzett.
Ezzel a mappákat nem is kell átnevezni, mindegyik film mappájába tesz egy nfo-t, meg borítóképet és fanart-ot, így a kodi azokat használja. Ez abból a szempontból jó (hogy megmaradhat a mappa/fájl eredeti neve) hogy legalább tudom melyik rls van meg.Viszont borítókból angolt szed le, és ahogy néztem tegnap, a kodi egyből magyart talál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így használod a ChatGPT-t
- Mini PC
- Jogász topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest