- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
PistiSan #38071 üzenetére
Van jó pár film amit bármikor képes vagyok elindítani és nézni.
Illetve imádom a csillagászattal, űrkutatással kapcsolatos vagy simán csak tudományos dokumentumfilmeket.Lehet másnak furcsa , hogy ennyi filmet, sorozatot gyűjtöttem össze.
Ez a hobbim...másnak más.Németben vagyok 3 éve és német TV-t kb 3 órát néztem még
A saját gyűjteményemből válogatok...és lassan bővítem mivel kemény 1MB/s-os net van csak.
Tehát nálam az online ( NetFlix és társai ) videózás nem játszik....1080p-ben DTS hanggal biztosan nem !
Éjszaka melózom , addig a NAS letölti a filmet...ha jó akkor marad ha nem kuka.Ezen kívül édesanyám laptopja is csatlakozik a hálózathoz....azt néz a NAS-ról amit akar.
Nála is feltettem most a KODI-t és nagyon tetszett neki, hogy rendezve magyar címekkel találja meg a filmeket, tartalomleírással fűszerezve.Meg idekint azért könnyebben ugrálok...anyagilag. ( NAS + 12 db HDD több mint 2000.- euró volt )
Szerintem ezt nem kell részleteznem senkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest