Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ofkorsz, csak van, amin spdif coax, van ami rca, nem? Stereo erőlökőre RCA kell, vagy 3.5 jack, bár gyanítom előbbi jobb.
(#36559) Patice
Ránézek majd, így jó megoldásnak is tűnhet, bár jelen állás szerint nekem toslink optikai kell, szvsz az jó lesz, ami a lapon van integrálva. Film és sorozat DD 5.1 és DTS esetén nekem személy szerint elég ez a minőség, az igazán jóra zenénél utazok, oda meg én old school vagyok, csak is hagymományos régi stereo erőlködő, amin csak RCA bemenet van. A stereo mellé pedig Pi+HiFiBerry lesz csak zenére, Volumioval.
N3150DC-ITX esetén, mint írtam, lemaradt a toslink, csak alaplapi csatlakozó van, arra kéne olyan megoldás, ami pl csak egy toslink csatlakozó, hogy a házba vagy akár a hátlapra szerelhető legyen. Olyat találtam, hogy normál (nem is low-profile) helyre illő kártya spdif és toslink kimenettel, de az nem jó a kis itx házba. Vagy le lehet a toslink csatit szerelni, ezzel nem foglalkoztam még.
Másik kérdés DC lap esetén: ugyebár 4 SATA3 port van, de két SATA power hely. Az egy dolog, hogy írja a manuál, hogy több HDD esetén 90W+ tégla kell (nem emlékszem, hogy mekkorát is adnak vele), de akkor simán osztjuk mondjuk még két felé a SATA tápot, 1xSSD +3X3,5" HDD-nek? Ehhez vajon mit szól a kis házi NAS?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Adventi kalendáriumok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest