Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz layerke #35193 üzenetére

Köszönöm a gyors választ (Neked is, (#35195) Celtis).
    Jelenleg a TV USB-jéről táplálom, és mivel egy 220as aljzat van a TV mögött a falon (magasan és elég kevés hellyel a készülék mögött), így külön örültem ennek a megoldásnak.
    Jelenleg működik szépen, csak gay channel logója zavaró kicsit. Alultápláltság tehet benne kárt? (elvileg nem kellene, ha jól tévedek) Ha meg tudom szokni a kis kockát, akkor maradhat így, vagy javasolt a jobb tápellátás?

Ja a másik! Jelenleg a TV kikapcsolásával leáll a kis kütyü is. De egyszer csak fogta magát és visszakapcsolta (bekapcsolva a TV-t is :D) - ezt mivel tudnám kiküszöbölni? Elvileg a WoL kikapcsolva és jelenleg smartphone/tablet távirányítás sincs bekapcsolva. A veznélküli billentyűzetet is kikapcsoltam - lehet, hogy a jeladója mégis szerzett valami (wifi? jelet), és amiatt kapcsolt be?

(#35192) Oszilaci
    Sajnos a tablet nem támogatja az 5G-t (legalábbis, ahogy észrevettem) - és a router csere sem oldotta meg.
    Eleinte az SD és a 720p adatoknál is bufferelt néha, a 1080p-nél meg gyakran. Aztán FW update a routeren (Tomato-ra), kicsit javított a helyzeten, már csak a 720p és 1080 volt érintett. Aztán próba a céges notival, és ott hibátlanul ment a 1080 is. Router csere után már csak a 1080 szaggatott be néha-néha, de akkor már a noti is :D
    Ekkor vettem egy switchet, a routert meg a lakás másik végébe, a hálóhoz közelebb száműztem. Sokat nem javult a helyzet, sajnos.
    Így végül feladtam és vettem a kis málnát.

Új hozzászólás Aktív témák