- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
layerke #35193 üzenetére
Köszönöm a gyors választ (Neked is, (#35195) Celtis).
Jelenleg a TV USB-jéről táplálom, és mivel egy 220as aljzat van a TV mögött a falon (magasan és elég kevés hellyel a készülék mögött), így külön örültem ennek a megoldásnak.
Jelenleg működik szépen, csak gay channel logója zavaró kicsit. Alultápláltság tehet benne kárt? (elvileg nem kellene, ha jól tévedek) Ha meg tudom szokni a kis kockát, akkor maradhat így, vagy javasolt a jobb tápellátás?Ja a másik! Jelenleg a TV kikapcsolásával leáll a kis kütyü is. De egyszer csak fogta magát és visszakapcsolta (bekapcsolva a TV-t is
) - ezt mivel tudnám kiküszöbölni? Elvileg a WoL kikapcsolva és jelenleg smartphone/tablet távirányítás sincs bekapcsolva. A veznélküli billentyűzetet is kikapcsoltam - lehet, hogy a jeladója mégis szerzett valami (wifi? jelet), és amiatt kapcsolt be?
(#35192) Oszilaci
Sajnos a tablet nem támogatja az 5G-t (legalábbis, ahogy észrevettem) - és a router csere sem oldotta meg.
Eleinte az SD és a 720p adatoknál is bufferelt néha, a 1080p-nél meg gyakran. Aztán FW update a routeren (Tomato-ra), kicsit javított a helyzeten, már csak a 720p és 1080 volt érintett. Aztán próba a céges notival, és ott hibátlanul ment a 1080 is. Router csere után már csak a 1080 szaggatott be néha-néha, de akkor már a noti is
Ekkor vettem egy switchet, a routert meg a lakás másik végébe, a hálóhoz közelebb száműztem. Sokat nem javult a helyzet, sajnos.
Így végül feladtam és vettem a kis málnát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest