Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Én és pár kolléga használtuk is. Igaz csak pár adásra korlátozódott, jellemzően m1/m2/folyamtévé/világfolyamtévé. Volt még pár városi tévés cím is, de az meg a ki a frászt érdekel kategória.
Működőképes az ötlet, de pont a magyar adásokra használhatatlan, mivel idehaza minden érintett meg akarja akadályozni az ilyenek használatát, még akkor is, ha amúgy van belőle valami http vagy win8 metrós saját sugárzásuk. Ha találsz is nagy nehezen illeszthető stream -et, rövid időn belül letiltják / címet változtatnak, hogy ne tudd használni. Magyar (értelmes) adásokkal tehát használhatatlan. Én is inkább vettem egy risert, és belegyömöszöltem a DVB-T tunert a géptestbe, legalább van távirányítója is a Kodinak.

Tehát a dolog működőképes, de megfelelő stream cím a legtöbb esetben nincs, ha pedig sikerülne is szerezni, túl sokáig nem fog működni. Egyszerűen nem éri meg erőlködni vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7 - Középpontban a PC-s kiadás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Path of Exile (ARPG)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő