Hirdetés
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- CES 2026: Szimplán jól áll ez a sportóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
kovy79
üzenetére
Ezek nem Openelec függő dolgok. Kodi de méginkább scraper beállítás.
- Azért nem jelenít meg borítót, mert nem találta meg a scraper a filmet.
- Médiatár frissítés mindent frissít. A frissítés azt jelenti, hogy az új vagy még nem azonosított filmeket megpróbálja beazonosítani. Ami már megvolt, ahhoz nem nyúl. Általában érdemes beállítani a frissítést a Kodi indulásával együtt. Ígx bakapcsolás után magátol lekeresi az új dolgokat.
- Ezt nem is értem. A filmnek a médiatárban az lesz a neve ami hivatalosan is a neve. Nem a fájlnév. A kézzel átnevezésre csak akkor van szükség, ha a scraper nem találja a filmet.Én az Universal Movie scrapert használom. Egyszer beállítottam és gyakorlatilag soha nem kell vacakolnom vele. Kiveszem a kölcsönzőből a filmet, és megjelenik borítóstul magyar tartalommal együtt a médiatárban.
Most, hogy csináltam az új HTPC-t és beolvasta azt a 250-300 filmet ami van, max 5 elvetemült filmnél kellett kézzel belenyúlnom.
Mondjuk ehhez az is kell, hogy a kölcsönzőben jó inf fájl legyen csatolva. Ahol én vagyok tag és szerintem a legtöbben, ott ez alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest