- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
viking19 #32146 üzenetére
A paneltápoknak általában 12V kell, a notebook töltők pedig 19-20V között mozognak, valószínűleg nem lesz hozzá jó, bár a leendő paneltáp bemenetétől is függ. Én nemrég vettem egy 120W-os paneltápot adapter nélkül, most egy 24W-os áramforrásról megy, az simán kiszolgálja a 15W APU-s alaplapot, meg egy 2.5"-ös WD Blue-t, plusz az egyéb USB-os eszközöket.
Amit viszont érdemes figyelembe venni, hogy ha később bővíteni szeretnél hdd-vel, akkor se legyen kevés a táp. -
Celtis
veterán
válasz
viking19 #32146 üzenetére
Ha még nincs PC házad, akkor érdemes lehet beépített paneltáposat venni. Ehhez esetleg kapsz külső tápkockát is.
Ha csak paneltáp kell, akkor nem nagy a kínálat. Gondolom a google-t ismered. Ilyen teljesítményre bármelyik jó. Figyelj, hogy gyakorlatilag a 12V-os ág teljesítménye legyen bőven több, mint a tervezett 30W.
A legjobb a picopsu, de az nem olcsó.A meglévő tápegység valószínűleg nem lesz jó, mert a paneltápoknak jellemzően 12V-os feszültség kell, a notebook töltők pedig magasabb feszültséget adnak le szerintem. Teljesítményre a 65W is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest