- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, fejlődünk visszafelé.
Persze lehet offolni a hardveres gyorsítást, és kivárni a javítást (nem győzöm hangsúlyozni alfa állapotról beszélünk Kodi esetén). Mindkét platform röhögve elbír CPU erővel is mindennel. Ha pedig valaki szeret izegni mozogni filmekben, akkor szoftveresen még pontosabb is lehet a lejátszás. Nálam a Kaveri plusz MPC szoftveresen ment mindig, chroma és egyebek megy gpu-ból, a családbarát felhasználású AM1 plusz XBMC pedig DXVA-val, de azt Kodival kilőttem mert 2 szobával arrébb is zavar ha eldob egy képkockát
(#28946) PeterPH
Ha szempont, Bay Trail + Windows alatt nincs HD audio bitstream, Openelec OK ebből a szempontból. Azért említem mert kolléga ismerős HM topikból, de nem tudom milyen AVR-t használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi haladó szinten
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Spotify
- Exkluzív órák
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest