- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
#75912448 #24279 üzenetére
Iso-nak 3D BD esetén van értelme mert nem foglal/nak helyet az ssif fájl/fájlok.
Csak legyen meg a teljes eredeti BD struktúra majd én kiválasztom mire van szükségem.drdr Kösz. Megnézem majd a 13/10-el. 12.2 és 13/9-el próbáltam de csak gondok voltak vele.
BullZeye Mivel cekkk sok k-val állítja hogy nem vált frekit ezért meg sem próbáltam integrálni xbmc-be, ezeket mappából indítom el.
Töketlenkedek BD lemezek összefűzésével. (Gyűrűk) Bármit teszek a második lemeznél csúszik a hang.
Megcsináltam tsmuxerrel egyben és külön-külön is és azután fűztem össze, DVDfab szintén külön, utána ts-sel fűztem össze de mindig csúszik a hang a második résznél. Vajon mi lehet az oka ? Természetesen lemezenként külön nem csúszik a hang. Ha elunom beállítom majd a hangot de nem értem miért nem jó az említett módszerekkel. -
cekkk
veterán
válasz
#75912448 #24279 üzenetére
Az isonak az az értelme, hogy abba minden mappa struktúra megtalálható.
Amikor elindult a Evo vagy ami még előtte volt akkor akik csinálták azért csinálták, hogy könnyebb legyen kiírni/terjeszteni. A torrent létrehozásakor a üres mappák eltűnnek és ezért kellett az iso, mert ha hiányoznak a mappák(hiába üresek), nem lehet őket lejátszani optikai meghajtóval.Na én meg sokszor ezért nem nyúlok hozzá, mert ezek a szerkesztő progik hozzá nyúlnak a feliratokhoz és nem lesz olyan mint az eredeti. vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest