-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Annyira szeretem az ilyen segítőkész válaszokat. Írtam, hogy 80k+50k lenne egy NAS+Médialejátszó páros, segítek az 130k, ergó ha ilyen árból kihozom, akkor már boldog vagyok, ha 80kból megvan még boldogabb.
Már évekkel ezelőtt olvastam olyan HTPC házakról, amik fémből vannak, és túlképp az egész egy nagy hűtőborda, ha egy procinak max TDPje 15 watt körül van, amit én szeretnék, akkor azt passzívan egy nagyobb borda, vagy egy ilyen ház elviszi, tekintve, hogy 3570km jelenleg passzívan üzemel picit magasabb TDP-vel 4ghzen, ezért gondolom egy kisebb proci röhögve megoldható, tápból se hiszem, hogy 550 wattos kellene, talán megoldható laptopokéhoz hasonlóan egy külső táp, ami megint csak elég, ha 50 watt körül ad le.
Úgyhogy te mint hozzáértő, mutass arra a pontra, amin megbukik, vagy kigúnyolandó ez a kérdés.
szerk.: Intelről olvastam mostanában (pár napja) hogy jön ki valami hihetlen SOC-kal, kérdés, hogy ez csak tabletekbe lesz, vagy jön desktop változata is ennek? (gpu gyorsabb mint tegra, fogyasztás kedvezőbb mint atom (10 órás tabletidő), teljesítmény meg I3-éval vetekszik, stb stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tárhely szolgáltató választás
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest