- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
válasz
Pista0001 #22399 üzenetére
Akkor nézzük sorjában amit írtál:
H61 es lap 13
Processzor 11 (Celeron ha ezt proceszornak lehet nevezni)
Lian-Li PC-Q07 ház 15
Táp 6
Ram DDR3 4GB 5összesen: 50 ezer
Valóban belefér.
De nics hozzá ami egy HTPC-hez szükséges Vezetknélküli egét+bill+ távirányító.
Arról nem is beszélve, hogy én Corei3 alatt nem nagyon nevezném proceszornak azt amit belerkasz maximum processzor potlónak. Az meg ugye 30 körül lehet kapni. Ha meg még be akarsz rakatni VGA-t is akkor elszaladt a paci.Ezért írtam amit írtam. Magam s gyakran kacsintgatok mini itX világa felé 75 alatt nem nagyon sikerült használhatót összeraknom, de lehet másak az igényeim.
(esetleg a kolléga által említett AMD vonalat meg lehet nézni ebben nincs tapasztalatom) -
dlaccc
aktív tag
válasz
Pista0001 #22399 üzenetére
Tulajdonképp csakis filmezésre használnám, az asztaliba ölöm inkább a pénzecském. A keret irányadó, nem konkrét korlát. A lényeg hogy nem akarok feleslegesen túllőni a célon. Nameg a 3tb vinyót se akarom leváltani, ami a mostani médiabox-ba van.
pl: ASRock Ion330Pro is van 50-ért már, csak abba nem teszek 3,5" vinyót nagy bánatomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő