- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
Egy koaxon úgy lehet vinni a videójelet hogy RCA a vége és aztán az vagy közvetlenül megy a tvbe vagy van olyan vga amihez adnak rca-svideo toldót.
Értem én csakhogy Te VGA-ról beszéltél nem videójelről. Így már megoldható!
Audio és Video jelnél is nagyon vigyázni kell az árnyékolásra a kábelek hossza miatt.
A lényeg hogy a vezeték minőségén ne spórolj.
Ezt az USB toldást még mindíg nem értem...
Minek fölösleges átalakítóra költeni? Meg UTP-re átalakítani...sztem ez mondhatni hülyeség.
20m 4 eres vezetéket vegyél. Vágd el a kábelt az USB csatlakozótól visszafele 20 cm-re és SZÍNHELYESEN kösd be a két levágott rész közé a 20m-es 4 eres kábelt.
Az USB-n max 5.0v 500mA jön ki, az a vevőegység (amiben néhány infra LED van, ha nem egy) töredékét sem igényli a max leadható tápnak. Szal szerintem 20m USB kábelen nem veszik el a jel... Tökéletesen használható lesz és nem vered magad fölösleges kiadásokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest