Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcias
üzenetére
A zajcsillapito keret csak a vibracio ellen ved (seek, ill. a HDD-k alapban is vibralnak egy kicsit), a suvites ellen sajnos nem.
Az en Samsung Spinpointjaim a storagereview.com szerint a halkabbak kozul valok, de mondom, olyan hangot produkalnak, mint egy hangosabb ventillator (osszesen 3 db van, de kiprobaltam, mar egy is hangos). (A silentpcreview-n meg mostanaban leginkabb csak notebook HDD-k vannak, 3,5''-esekkel nem nagyon foglalkoznak.)
A gumis felfuggesztest szerintem nem kell feltetlenul eroltetned, az Antec ureges gumibakjai eleg jol neznek ki (bar az igazat megvallva nem probaltam ki oket, mert a P150-ben gyarilag van gumifelfuggesztes is).
Tunerbol nalam is Hauppauge van (PVR-250, a PVR-150 elodje), hasznaltam vettem (talan tizenotert?...), ujonnan ugy 20-25 ezer tajan lehet a PVR-150. Elotte egy Pinnacle szoftveres tuner volt, a ketto kepminosege eg es fold, a PVR-150 analog resze sokkal tisztessegesebben meg van csinalva, valamint tenyleg nem kell hozza semmi kulonosebb eroforras, csak szepen el kell menteni az mpeget (a bitrate-et (ami egyebkent VBR, nem CBR) lehet valtoztatni, nalam 4 GB / ora tajan van (vagyis kb mint a DVD), ott mar a bejovo jel minosege a szuk keresztmetszet), ami kijon belole, igy nem kell azon aggodnom, hogy ha fut valami mas is vele parhuzamosan, akkor elromlik a felvetel (a sw tunerek nem csak a processzort, de a PCI buszt is sokkal jobban terhelik).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi