- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marcias #1983 üzenetére
A zajcsillapito keret csak a vibracio ellen ved (seek, ill. a HDD-k alapban is vibralnak egy kicsit), a suvites ellen sajnos nem.
Az en Samsung Spinpointjaim a storagereview.com szerint a halkabbak kozul valok, de mondom, olyan hangot produkalnak, mint egy hangosabb ventillator (osszesen 3 db van, de kiprobaltam, mar egy is hangos). (A silentpcreview-n meg mostanaban leginkabb csak notebook HDD-k vannak, 3,5''-esekkel nem nagyon foglalkoznak.)
A gumis felfuggesztest szerintem nem kell feltetlenul eroltetned, az Antec ureges gumibakjai eleg jol neznek ki (bar az igazat megvallva nem probaltam ki oket, mert a P150-ben gyarilag van gumifelfuggesztes is).
Tunerbol nalam is Hauppauge van (PVR-250, a PVR-150 elodje), hasznaltam vettem (talan tizenotert?...), ujonnan ugy 20-25 ezer tajan lehet a PVR-150. Elotte egy Pinnacle szoftveres tuner volt, a ketto kepminosege eg es fold, a PVR-150 analog resze sokkal tisztessegesebben meg van csinalva, valamint tenyleg nem kell hozza semmi kulonosebb eroforras, csak szepen el kell menteni az mpeget (a bitrate-et (ami egyebkent VBR, nem CBR) lehet valtoztatni, nalam 4 GB / ora tajan van (vagyis kb mint a DVD), ott mar a bejovo jel minosege a szuk keresztmetszet), ami kijon belole, igy nem kell azon aggodnom, hogy ha fut valami mas is vele parhuzamosan, akkor elromlik a felvetel (a sw tunerek nem csak a processzort, de a PCI buszt is sokkal jobban terhelik).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest