-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
beencee
üzenetére
Hát nekem normál méretű tápom van , a magasság miatt nem férne be?
Csak mert a Mozart Sx is 90 mm-es magasságú , és arra azt írja, fit standart ATX II PSU
Azt hiszem az lesz, hogy előveszek egy vonalzót, és részletesen lemérek mindent a gépben, és utána megpróbálom összevetni a videóval.
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
válasz
beencee
üzenetére
Én is sokat filóztam, hogy milyen házat válasszak, de ami tetszik, az kb 40-60k (kijelző nélkül vagy kijelzővel).
A régebbi videó hátrányait feljebb leírtad, én inkább egy rossz AV erősítőt választanék, vagy olyan fekvő pc-házat, amelynek az előlapja helyett inkább egy alulapot vagy esetleg egy matt feketére szinterezett előlapot gyártanék (az legalább tuti olyan lenne, mint amit szeretnék- semmi felesleges gomb, meg csicsa)
De egyelőre még mindíg csak a tervezgetési fázisban vagyok - nincs rajtam kívül igény a HTPC-re a családomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SPL Phonitor One d fejhallgató erősítő/USB DAC
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő