Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
cannibal, zsola32
szuper, köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam, tehát pc=e45, htpc=ion, és a tápprobléma is megoldódott! csak fura volt, hogy ha egy ház tápostul 35 akkor csak egy táp mé' 55 meg 75. (persze nyilván minőség-kérdésről van szó gondolom. de mivel egy többször zuhany alatt por/kosztalanított 12 éves 450es csifi tápom van a 8magoshoz így a táp-minőség témakört laza mozdulattal a szőnyeg alá söpörném.
erről a sraper dologról egyelőre letettem, nyilván a működését nem befolyásolja, ott vannak a mappák, 1-2be még talán van albumkép is, csak ez a movie scraper olyan jól sikerült sztori, hogy jó lenne kattintgatással infókat szerezni az előadókról is, pl tagok, history, albumlista, dalok szövegei, stb. (megj. ezek az infók MIND ott vannak pl a lastfm-n, meg az összes universal album/artist scraperben fellelhető honlapokon.)
az összeépítést lehet hogy megörökítem fotókkal, de amikor valami "új" dolgot szerzek annyira "izgatott" vagyok, és olyan hamar összedobom, hogy mindig elfelejtek fotókat csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest