Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
slashing
üzenetére
A végére annyit hozzáfűznék, hogy ha nem töltesz le minden file-t és leecher maradsz akkor marad többnyire egy dat file, amit az XBMC video file-nak gondol.
De ezt az ini-ben ki lehet szűretni.(Én a sample-t és külön dub-okat szoktam kivenni a letöltésből, mert feleslegesek, de a fenti problémába beleszaladtam.)
-
canniball
nagyúr
válasz
slashing
üzenetére
Értem. És az nem gond ha a mérete változik? Mert akkor még azt meg lehet próbálni hogy a letöltött nfo első sorába beszúrja a port linket.
Erről jut eszembe: ismertek olyan nfo olvasót ami minden fájlt normálisan (kriksz-krakszok nélkül) meg tud jeleníteni? Nem baj ha telepítés nélkül működő progi.

-
rigo88
aktív tag
válasz
slashing
üzenetére
itt az azt jelenti, hogy a scraper által fel nem ismert mappákra rámegyek és azt mondom hogy update library vagy scan to library or whatever. és ekkor előjön egy ablak ahol a keresendő stringet meg kell adni. pl a film címét leginkább. a legtöbbször a már említett kettőspontot tartalmazó valamint római-arab számozású illetve pl star warsnál okosan episode-ként megjelölt részeknél fordul elő.
én még nem láttam nfo-t amiben az általad mutatott formában lett volna megjelenítve az információ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Filmvilág
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest