- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
rigo88 #16536 üzenetére
A GMC házzal kapcsolatos dolgokra leírnám a tapasztalataimat.
A kijelző valószínű esztétikai okok miatt van elrejtve a lehajtható ajtó mögé, de ahogy előttem is írták semmit sem befolyásol, mert azon a részen átlátszik, szval a kijelző használatát, láthatóságát nem zavarja az ajtó.
Nekem pont emiatt tetszett meg egyébként a ház, hogy az általam ritkán használt előlapi csatlakozókat elrejti (nyilván aki sűrűn használ külső HDD-t, vagy pendrive-ot annak ez a megoldás kevésbé lesz praktikus).Az iMON kezelőfelületén be lehet állítani, hogy a gép kikapcsolt állapotban mutassa az időt. Kipróbáltam, működik. Én a kijelzőt elsősorban a zenehallgatás miatt szeretem, mert így semmilyen kijelzőt nem kell bekapcsolnom hozzá (bár ez már telefonos vezérléssel is megoldható).
A házat egyébként november elején vettem az Iponnál, de azóta már sehol nem találni. Az ár alakulásából sejtettem, hogy már nem sokáig lesz kapható, de meglepett, h kb. egy héttel a vásárlás után már eltűnt a polcokról.
-
canniball
nagyúr
válasz
rigo88 #16536 üzenetére
"...DE miért van eltakarva a kijelző is az ajtóval az említett háznál?"
Ezt a designerektől kéne megkérdezni; viszont a kijelzőnél átlátszó az ajtó, ha csukva van akkor is kilátszik az iMon."a kijelzőt kizárólag az éjszaka is látható digitális óra miatt tartanám előnyösnek."
Na az meg nem biztos hogy működni fog, nálam legalábbis nem ment. Btw jobban jársz ha veszel egy digitális órát a falra."egyáltalán minek füles, mikrofon, meg usb csatlakozó egy htpc-re.. ha kell is miért nem elég egy usb valahogy jól elrejtve az oldalán.."
Jó kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest