Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
rigo88
üzenetére
A GMC házzal kapcsolatos dolgokra leírnám a tapasztalataimat.
A kijelző valószínű esztétikai okok miatt van elrejtve a lehajtható ajtó mögé, de ahogy előttem is írták semmit sem befolyásol, mert azon a részen átlátszik, szval a kijelző használatát, láthatóságát nem zavarja az ajtó.
Nekem pont emiatt tetszett meg egyébként a ház, hogy az általam ritkán használt előlapi csatlakozókat elrejti (nyilván aki sűrűn használ külső HDD-t, vagy pendrive-ot annak ez a megoldás kevésbé lesz praktikus).Az iMON kezelőfelületén be lehet állítani, hogy a gép kikapcsolt állapotban mutassa az időt. Kipróbáltam, működik. Én a kijelzőt elsősorban a zenehallgatás miatt szeretem, mert így semmilyen kijelzőt nem kell bekapcsolnom hozzá (bár ez már telefonos vezérléssel is megoldható).
A házat egyébként november elején vettem az Iponnál, de azóta már sehol nem találni. Az ár alakulásából sejtettem, hogy már nem sokáig lesz kapható, de meglepett, h kb. egy héttel a vásárlás után már eltűnt a polcokról.
-
canniball
nagyúr
válasz
rigo88
üzenetére
"...DE miért van eltakarva a kijelző is az ajtóval az említett háznál?"
Ezt a designerektől kéne megkérdezni; viszont a kijelzőnél átlátszó az ajtó, ha csukva van akkor is kilátszik az iMon."a kijelzőt kizárólag az éjszaka is látható digitális óra miatt tartanám előnyösnek."
Na az meg nem biztos hogy működni fog, nálam legalábbis nem ment. Btw jobban jársz ha veszel egy digitális órát a falra.
"egyáltalán minek füles, mikrofon, meg usb csatlakozó egy htpc-re.. ha kell is miért nem elég egy usb valahogy jól elrejtve az oldalán.."
Jó kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi