Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atitm

csendes tag

válasz Vladi #15645 üzenetére

A felhasználás filmezés, zenehallgatás, letöltés, mindezt úgy, hogy 1-2 méternél távolabb már ne halljam, hogy megy a gép. Játék annyira kell, hogy ha fut a konfigon valami, akkor játszok vele, ha nem, akkor meg nem.

A táp vs. HDD kérdést nem a fogyasztás miatt írtam, hanem ha van benne HDD, akkor teljesen mindegy, hogy paneltáp vagy sima, mert a HDD-nek úgy is van hangja. Tehát felesleges a teljes passzív hűtés, mert valami kerregni fog. A lényeg, hogy a HDD-nél ne legyen hangosabb. Ezért is van elsődlegesen a WD RED a képben, mert elvileg az a leghalkabb.

"alaplapra integrált gpu, jó videó képességgel. cpu a lehető legkisebb fogyasztású, halk hűtővel."
    Ez a Te esetedben pontosan mit takar? A költséghatékonyság most nem annyira fontos. Inkább legyen jó ár/érték arány hosszabb távon is. Tehát ha egy ASROCK+A4+hűtő páros hosszabb távon jobb választás, akkor nem gond, ha ez mondjuk +10e.

Nagyjából már képbe kerültem ezzel a HTPC dologgal a fórum olvasgatásával. Amit nem tudok, hogy pontosan melyik táp, memória, proci+hűtő lenne az üdvözítő.

@Csicsóka
    Ezek szerint az EFRX nekem jobb választás lenne... Bár még ezt sem hallottam élőben. A gyári adatokat összevetve ez elvileg olyan hangos/halk, mint egy 2.5"-os. (24-25dB)

Új hozzászólás Aktív témák