Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atitm
csendes tag
A felhasználás filmezés, zenehallgatás, letöltés, mindezt úgy, hogy 1-2 méternél távolabb már ne halljam, hogy megy a gép. Játék annyira kell, hogy ha fut a konfigon valami, akkor játszok vele, ha nem, akkor meg nem.
A táp vs. HDD kérdést nem a fogyasztás miatt írtam, hanem ha van benne HDD, akkor teljesen mindegy, hogy paneltáp vagy sima, mert a HDD-nek úgy is van hangja. Tehát felesleges a teljes passzív hűtés, mert valami kerregni fog. A lényeg, hogy a HDD-nél ne legyen hangosabb. Ezért is van elsődlegesen a WD RED a képben, mert elvileg az a leghalkabb.
"alaplapra integrált gpu, jó videó képességgel. cpu a lehető legkisebb fogyasztású, halk hűtővel."
Ez a Te esetedben pontosan mit takar? A költséghatékonyság most nem annyira fontos. Inkább legyen jó ár/érték arány hosszabb távon is. Tehát ha egy ASROCK+A4+hűtő páros hosszabb távon jobb választás, akkor nem gond, ha ez mondjuk +10e.Nagyjából már képbe kerültem ezzel a HTPC dologgal a fórum olvasgatásával. Amit nem tudok, hogy pontosan melyik táp, memória, proci+hűtő lenne az üdvözítő.
@Csicsóka
Ezek szerint az EFRX nekem jobb választás lenne... Bár még ezt sem hallottam élőben. A gyári adatokat összevetve ez elvileg olyan hangos/halk, mint egy 2.5"-os. (24-25dB)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest