- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Igen, néha szürke egy-egy opció. Ha kapcsolgatod a többit, akkor lehet, hogy állíthatóvá válik.
A scraperrel való játék csak azért kell, mert különben hiába módosítod a főmappa beállításait, az almappákra nem lesz hatással.
Tehát ha MovieDB-t használsz, akkor állítsd át port.hu-ra, vagy csinálj valami módosítást a MovieDB beállításaiban. Ekkor fogja megkérdezni, hogy a teljes elérési utat frissítse-e.
Ilyenkor be fogja állítani az összes almappára az új scrapert, no meg azt is, hogy minden alfolderben csak egy film van. Neked csak az utóbbi kell.
Ha megvan, akkor a főmappában vissza kell állítani a MovieDB scrapert.az eredeti beállításokra, és újra frissíteni.
Biztos lenne ennek elegánsabb módja is, de én még nem jöttem rá. -
-
Celtis
veterán
A teljes értés hiányában magam is leginkább "szeszélyesnek" tartom az XBMC működését, de szerintem van megoldás a problémádra.
Fájl nézetben a főmappa nevére ha jobb klikkelsz és kiválszatod a "tartalom változtatása"menüpontot, akkor a "filmcímnek megfelelő találatok külön mappában találhatók" legyen bekapcsolva és a "kiválasztott mappa egyetlen videót tartalmaz" pedig ki.
Ez a beállítás a filmeket tartalmazó almappákra úgy fog öröklődni, hogy ott már a "kiválasztott mappa egyetlen videót tartalmaz" lesz bekapcsolva. Neked ez a beállítás kell minden egyes almappára, hogy belépés nélkül is lásd a borítót és a film információkat.
Ezt megteheted egyesével a nem jól működő mappáknál, vagy a film főmappa fentiek szerinti beállításával. Viszont a főmappa beállítása csak akkor lesz hatással az almappákra, ha a scraper beállításokat is módosítod, és módosítás után a "tartalom frissítése a teljes elérési útvonalon"-t engedélyezed. Majd a scrapert visszacsinálod és újra frissítés. Persze ez a tényleges borító és egyéb tartalmakat is újrakeresi, ami nem is baj.
Körülményes, de jobbat nem tudok. -
Celtis
veterán
Ezzel a HDMI kábellel darázsfészekbe nyúlsz.
Ha tárgyilagos akarok maradni, akkor azt mondom, hogy objektív mérésekkel nem sikerült bizonyítani, hogy akármilyen két HDMI kábel között képminőség különbsége lenne, amennyiben a kép átmegy rajtuk. Ezt úgy kell érteni, hogy a legolcsóbb kábel másik végén is bitre pontosan ugyanaz a digitális információ jelenik meg, mint ami bemegy. (Ha kicsit visszakeresel nemrég linkeltem egy elég alapos tesztet a témában.)
Persze ez feltételezi, hogy a képet egyértelműn csakis ez a digitális információ határozza meg.Ha úgy hiszed, hogy a nullákon és egyeseken kívül más is hordoz képi információt, akkor viszont érdemes drágább kábelre költened.
-
-
Celtis
veterán
válasz
bigdady #22872 üzenetére
1. Most nézem a képet, amit csatoltál.
Na, azon rossz a local IP. Ha a LAN-od 192.168.1.x-es IP címeket használ, akkor az a bizonyos 255-ös cím 192.168.1.255 kell legyen. Szóval csak az utolsó szám lesz 255, nem az összes. (Bocs ha valakit bánt a konyhanyelv, de talán így most itt érthetőbb)Így sem biztos, hogy működni fog, mert a router esetleg alapból nem forwardol 255-ös címre.
2. Fix IP
Írtad, hogy beállítottad a fix IP-t a HTPC-nek. Remélem ezt a router DHCP beállításainál tetted meg.
Ha nem, akkor tedd meg, és így is próbáld ki. Ekkor a port forward a fix IP címre mutasson.3. Ha így is csak néhány percig megy a routeren keresztül a wol, akkor az bizony az arp tábla automatikus törlődése miatt van.
Erre is van megoldás, statikus arp bejegyzés.
[link]
De kétlem, hogy a routered támogatja. -
Celtis
veterán
válasz
bigdady #22824 üzenetére
Nekem egy Gigabyte alaplapom van, annak a BIOS/Power Management menüjében van egy ilyen:
ErP
Determines whether to let the system consume least power in S5 (shutdown) state. (Default: Disabled)
Note: When this itemis set to Enabled, the following functions will become unavailable: PME event wake
up, power on by mouse, power on by keyboard, and wake on LAN. -
Celtis
veterán
Nekem ilyesmi konfigom van, de a proci A6-5400. SSD és Openelec.
Ugyan nem próbáltam BDvel, de erősen csodálkoznék, ha egy kicsit is akadna.Én is gondolkodtam csendes hűtőn, alulfeszelésen, meg feszültség csökkentésen, de végül ezekből semmi nem lett. Filmnézés közben nem melegszik, a gyári hűtő alapjáraton forog, és ahonnan a TV-t nézem, egyáltalán nem hallatszik.
Szerintem amire neked kell, még a Brazos is elég.
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #22758 üzenetére
Lehet bizony.
-
Celtis
veterán
Aeon Nox-ban hogyan tudom a lejátszás menüben az ikonok színét módosítani?
Alig lehet megkülönböztetni a szürke és piszkoskék színeket. -
Celtis
veterán
Valóban cachelési gond lehetett. Pár nap után megjött a magyar cím és a tartalom is.
Viszont van egy újabb kérdésem. A tanácsotok alapján beállítottam az universal movie scarpert. Tényleg elég jó.
Beállítottam rajta, hogy a műfajt a themoviedb.org-ról vegye és magyarítsa. Viszont meglep, hogy csak egyes filmeknél lesz magyar nyelvű a műfaj megnevezése, a többségnél angol maradt a frissítés után is. Mi ennek az oka? Azt gondolnám, hogy a műfaj elnevezések magyar változata valahol általánosan kéne elérhető legyen és nem filmenként. -
Celtis
veterán
Felajánlok egy üveg jobbféle italt, annak, aki egy vakteszten bizonyíthatóan és magabiztosan (10-ből legalább 9-szer) megkülönböztet két HDMI kábelt az átvitt kép/hang alapján. Ez egyik kábelt és viszem, a legolcsóbb létező tescos sz@rt. A másik bármilyen lehet, ezt a jelentkező adja.
-
Celtis
veterán
válasz
Mezga Aladár #22629 üzenetére
Csak kíváncsiságból megkérdezném, hogy te hajlandó lennél-e ellenőrzött vakteszt körülmények között bemutatni a HDMI kábelek közötti különbséget meglátó képességedet?
Tapasztalatom szerint ugyanis az szokott lenni a válasz, hogy ha kíváncsi vagyok a különbségre akkor vegyek, vagy béreljek egy drága kábelt és tapasztaljam meg magam. Csakhogy sajnos én nem látom a különbséget és azt sem tudom mit kéne látnom. Egyáltalán mi az, hogy "jobb" a kép.
-
Celtis
veterán
A cikk lényege az szerintem, hogy a legolcsóbb kábel is tökéletesen ugyanazt a digitális információt vitte át, egyetlen bitnyi információ sem változott vagy veszett el.
Egy akármilyen drága kábel sem tudna ebben a tesztben jobban teljesíteni. Érdemes elolvasni a szubjektív tesztekre vonatkozó megjegyzést is. -
Celtis
veterán
Kedvenc cikkem HDMI kábel minőség témában:
Expensive HDMI cables make no difference - the absolute proofViszont érdekelne, hogy a "TV mást ír ki" pontosan mit jelent.
-
Celtis
veterán
válasz
Narmiaren #22545 üzenetére
Köszi a tippeket.
Közben magam is erre jutottam némi kísérletezéssel, és igen jó lett a találati arány.Lenne egy újabb kérdésem. A filmeknél a themovidb.org scrapert állítottam be. Jópár filmnél hiányzott a magyar cím és/vagy tartalom. Ezeket szépen pótoltam a webes adatbázisban. A legtöbb esetben az XBMC azonnal le is szedi a friss információkat, de egyes esetekben csak az angol verziót találja meg sokszori próbálkozás után is, pedig a neten ellenőrizve minden OK.
Pl. Carter edző
Kézi keresésnél ha megadom a Carter vagy edző szavakat, akkor a csak a Coach Carter (2005) találat adja be, a Carter edzőt nem, és nem is tölti le magyarul az infókat.Ennek mi lehet az oka?
-
Celtis
veterán
válasz
canniball #22521 üzenetére
Pont egy perccel több, mint amit rászánnék.
Amúgy a gyerekek szedik le sorozatokat. Engem nem érdekel, ezért nem akarok vacakolni vele. Az elsőt megnéztem és mindjárt nem volt egyértelmű, úgyhogy hagytam a francba.
Viszont szeretném ha rend lenne a HTPC-n. De nem lesz. -
Celtis
veterán
Egy kis XBMC-s segítséget szeretnék kérni.
A letöltött mozifilmekre mondhatni tökéletesen működik a beállított scarper. A letöltött dolgokat úgy ahogy vannak felismeri, kezeli.
A letöltött sorozatokkal viszont gondom van. Ezeket egy külön mappában tárolom. Erre beállítottam a (default) TVDB scarpert. Ez viszont az égvilágon semmit nem csinál. Belépek a sorozatok menübe és tök üres.
Van, hogy egy mappában egy teljes évad van, de van, hogy az epizódok külön mappában vannak, és a mappa neve azonosítja az évadot és a részt. De egyikkel sem boldogul ez a scarper.Hogyan lehetne a sorozatokra is működő scarpert beállítani?
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Openelecben hogyan kell beállítani, hogy a filmnek megfelelő kimenő képfrekvenciát használja?
A beállítás/rendszer menüben van ugyan egy képfrekvencia beállítás, de nincs automatikus módja, csak fix értékek. Nálam alapból 50-en volt, a 24p-s film szaggat is.
Átraktam 24Hz-re, de úgy a menü elég darabos, no meg mi van, ha épp nem 24Hz-es a film.Szóval mi a helyes beállítás?
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
zsigus #19648 üzenetére
Vagy ez a ház táppal 15-ért, és máris pont 50e a vége.
Szerintem is filmre, zenére, torrentre és netezésre ideális a kis Brazos. -
Celtis
veterán
Openelecnél azt tapasztalom, hogy DVD lejátszás közben, ha megnyitom a főmenüt és ott bóklászok mondjuk a filmeket böngészve, akkor meg-megáll a hang.
Utána ha visszamegyek a DVD lejátszásra, akkor baromi gyorsan pörög a video, mintha valami lemaradást akarna behozni. Majd ha utolérte magát, akkor megy minden szépen.(Persze normális körülmények között az ember DVD nézés közben nem egerészik, de most épp így jött ki.)
Ez egy ismert hiba?
-
Celtis
veterán
válasz
mandju #19509 üzenetére
Felraktam pár skint és egy gyors teszt után a Transparency messze viszi a pálmát.
Én nem arra akarom használni a skint, hogy szerkesztgessem, hanem, hogy szép legyen és kényelmes.
A Transparency trükkje, hogy a filmek böngészése közben néhány másodpercig a teljes fanart képet látod, és csak utána úszik be rá a tartalom.
Tehát a képeket böngészed, és ha megfog, akkor megnézed a tartalmat. Nem tudok más skint, amiben így látszik a fanart. -
Celtis
veterán
Sikerült végre összerakni a gépet.Gigabyte F2A85XM-HD3 és A6-5400K, Kingston SSD és 2x2GB RAM. Openelec ment rá. 17 másodperc alatt bootol. Nem rossz.
Első és legfontosabb dolog lenne valamilyen távoli asztal megoldás, hogy a gépemről tudjam a továbbiakban konfigurálni.
Van erre valamilyen bevált megoldás?
Itt találtam egy x11vnc servert, de csak egy fekete képernyőt hoz be, illetve leállítani sem lehet miatta a gépet, szóval használhatatlan.A másik alapvető kérdés, hogy add-on-okat hogyan tudok openelec alatt letölteni? Csak üres menüket találok.
-
Celtis
veterán
válasz
Pista0001 #19341 üzenetére
A power factor a cosinus fi lesz. Szóval most már tudod
Közvetlenül a feszültség és áram vektorok fázisszög eltérését jelenti, Más szóval a terhelés jellegére utal (kapacitív, induktív). Ideális esetben ez 1 (tisztán rezisztív terhelés, nincs fáziskülönbség). Az ettől való eltérés meddő teljesítményt, a hálózat felesleges terhelést jelenti.
Ilyen kicsi teljesítmény (1-2W) esetén nincs jelentősége.Ettől szerintem nem lettél okosabb, de keress rá a "PFC" rövidítésre.
-
Celtis
veterán
Én belső téglát vettem hozzá.
Ez árban elég jó és a méretben is kicsi. Leteszteltem műterheléssel (100W), és tökéletes. A feszültség 0,03V-ot esett csak. A kimenő teljesítményt multiméterrel, a bemenő fogyasztásmérővel nézve, a hatásfoka 80-84% között változik.
Teljesen hangtalan, nem is ciripel.A fogyasztása üresjáratban 0-1W között ingadozik a fogyasztásmérő szerint. Zsír.
-
Celtis
veterán
Én hasonló konfigurációban mesterkedem.
96W elvileg elég lenne, de a teljesítmény legnagyobb része a 12V-os ágat terheli.
Tehát azt nézd meg, hogy a 12V-os ágon hány amper a tápegység terhelhetősége.
Pl ez a 120W-osnak mondott tápegység max 4,5A-t azaz alig több, mint 50W-ot bír.Én egy PicoPSU-150-et vettem. Pofátlanul drága, de ez 12V-on 96-120W terhelhetőséggel bír. Ennek elégnek kell lennie. Létezik 120-as verzió is, de ennek 24 pines a tápcsatlakozója és van hozzá külön 12V-os CPU csati is.
Amit nem értek, hogy miért ilyen kicsi a választék (a fenti kettőn kívül nem is találtam mást), és miért ekkora probléma a 12V-os ág, hiszen 12V-on csak kapcsol a tápegység, nem szabályoz. Lehet, hogy egy olcsó paneltáp és a 12V-on lévő FET cseréje izmosabbra az okos megoldás, de nem akartam kísérletezni, ahogy a picoPSU olcsó kínai klónjaival sem.
Ja és, szerintem az A6-5400K alig drágább.
-
Celtis
veterán
DVD optikai meghajtóból van ami HTPC-be ajánlott? Vagy tökmindegy milyet veszek?
-
Celtis
veterán
Igen, két dolgot hasonlítasz össze, még ha fizikailag ugyanazok is az eszközök, vagy nem? Hogyan győződhetsz meg róla, hogy egyforma-e a hangerő? Mondjuk DTS-be kódolt mérőhangokkal.
Csatornánként rózsazaj. Ha a két üzemmódban a szintek egyeznek (lehet, hogy eltérő hangerő beállítást kívánnak az erősítőn) utána van értelme hallgatózni meg véleményt alkotni.
-
Celtis
veterán
Én ezek alapján inkább valami alapvető beállítási különbséget feltételeznék és nem valami különleges minőségi eltérést. Valami gond van a mélycsatornával. De hát én csak egy mérnök vagyok, nem audiofil.
Amúgy egy valamirevaló összehasonlító teszt nem úgy indul, hogy egyenlőre szintezzük a két rendszer csatornáit? Lehet, hogy egyszerű hangerő különbség az, ami mögött valami nehezen megmagyarázhatót tételezel fel.
-
Celtis
veterán
válasz
zolikaDB #19171 üzenetére
Brazos témában.
Nyáron raktam össze a szüleimnek egy Brazos configot.
Ház: Modecom Feel 202. Pofás. Ennek az árában benne van a külső notebook tápkocka és a belső paneltáp.
A házba épp befért egy 3,5-ös HDD és egy slim DVD is. Ezeket elbírja a táp.
A BIOSban a venti fordulatot leszabályozva gyakorlatilag zajtalan a gyári hűtővel. Meghajtva azért már észlelhető a hangja, de akkor is kifejezetten halk.
Azt nem tudom, hogy egy SSD belefér-e még, de valószínűleg be lehet valahova paszírozni.Jó kis gép.
-
Celtis
veterán
válasz
canniball #19158 üzenetére
Igazából ez egy távirányító, és már megvan.
A kérdés valójában arra irányult, hogy milyen SSD-t ajánlotok. Valami konkrét típus. Nem drága, nem nagy, de jó. Kingston v+200 60GB? 15+ÁFA. Ez jó vétel vagy lenne jobb?
-
Celtis
veterán
Mondjatok jó SSD-t.
Nem kell nagy (openelec), csak legyen gyors, jó, olcsó. -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
Tudnátok ajánlani valami csendes hűtést A6-5400-ra? Kb. 8 centi a ház belmagassága.
-
Celtis
veterán
Alaplap választásban kérek segítséget. Úgy néz ki FM2-es lesz A6-5400K processzorral.
Mit jelentenek és mennyire számítanak nekem, hogy az alaplap tudja a 2600+(OC)/2400(OC)/2133(OC) RAM sebességeket?
Azért kérdezem, mert az épp kinézett Gigabyte GA-F2A75M-D3H alaplap specifikációjában ezek a sebességek nem szerepelnek, míg mondjuk egy ugyanilyen chipset-es Asrock alaplapnál igen.
A Gigabyte az SPDIF header miatt lenne jó. -
Celtis
veterán
válasz
mandju #18800 üzenetére
Állítólag a Modecom paneltápja csak 65W-os.
Én hasonló konfighoz egy 150W-os Picopsu-t fogok venni, és egy 120W-os kocka tápot.
Így a táp csendes lesz. -
Celtis
veterán
Még nincs meg a gép, de szeretném tudni, hogy problémás lesz-e megoldani, hogy a hang egyszerre menjen ki a HDMI és az SPDIF csatlakozókon is.
-
Celtis
veterán
Miért olcsóbbak általában a hasonló tudású mATX lapok a mITX-eseknél?
Pl ASROCK FM2A75 Pro4-M 18k, ASROCK FM2A75M-ITX 22,5k
Nem látok lényeges különbséget a specifikációban. A házam mATX-es lesz. Jobban járok egy mATX-es lappal? -
Celtis
veterán
Végre találtam egy egész pofás házat normális áron. Remélem sikerül hozzájutni.
Philus Tacens -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
Csicsóka #18502 üzenetére
Köszi az infót.
Akkor inkább veszek eleve paneltápas házat.Úgy tűnik, hogy a végén mégis Intel lesz az alacsonyabb fogyasztás járulékai miatt (elég az átlagos paneltáp, nem kell extra hűtés) GIGABYTE GA-B75N (mert van rajta spdif header) + i3-3220T
Úgy gondolom, hogy ennek vinnie kell mindeféle videót akár 3D-ben is. A CPU meg bőven erősebb, mint a legkisebb Trinity (A4-5300) ami másik választás lett volna. 24p lejátszás már nem gáz, ha jól értettem. 5 percenként egy extra kocka belefér (főleg, ha annyi a különbség, hogy AMD-n ez 8 perc)Az árán kívül szól még valami az Intel ellen, amit nem vettem figyelembe?
-
Celtis
veterán
válasz
Enszuke #18494 üzenetére
Szerintetek mennyire lehet zajos egy Chieftec Fl-01B ház 200W-os tápja HTPC-nek?
Esetleg létezik zajmentes TFX méretű táp, ha túl hangos lenne a gyári táp?
-
Celtis
veterán
Mondjatok jó HTPC házat ezeken kívül: Modecom Feel 202, Gigabyte MIB I3140, Chieftec Flyer Fl-01B és FI-02BC, Vialan EPC2, SilverStone SST-ML03B Milo
- Lapos, fekvő Mini-ITX vagy Micro-ATX. Minél kisebb (kocka nem jó)
- viszonylag igényes kinézet
- legalább egy slim optikai meghajtó meg egy SSD
- lehetőleg táp nélkül
- kapható és az ára 20e alatt. -
Celtis
veterán
válasz
Enszuke #18320 üzenetére
Ilyen házban?
Persze mindegy, hogy milyen házban használod, csak ugye hülyeségnek tűnik megvenni egy házat táppal, utána pedig a tápot kidobni.
Közben megnéztem, a chieftec ház tápja szabályozott fordulatszámú. 8 centis venti, és elhelyezéséből adódóan talán még a ház belsejét is hűti. Esetleg nem is olyan hangos? -
Celtis
veterán
Megjött a gomb a kabáthoz egy hadonászós egér formájában.
Féltem tőle, hogy nehézkes lesz vele az egerészés, de megdöbbentően könnyen és finoman lehet vele pozicionálni.
-
Celtis
veterán
Van valamelyikőtöknek EPC2 háza, és tudna róla 1-2 képet feltenni?
A neten lévő fotók alapján nem tudom eldönteni, hogy mennyire elfogadható a kinézete. -
Celtis
veterán
válasz
canniball #18196 üzenetére
Amit linkeltem, az az USA-ból szállít, ugyanaz a kép és a leírás, mint a gyártó oldalán MiniBox
A hatásfoka (92 vs 96%) és a terhelhetősége (6A vs 7-8A 12V-on) magasabb.
Amúgy meg szoktam venni az olcsóbb kínai cuccot, de a táp kényes téma. Inkább adnék pár dollárral többet az alaplap épsége miatt. A kockatápból már olcsót veszek. Az nem annyira kritikus, ha eldurran. -
Celtis
veterán
válasz
Enszuke #18165 üzenetére
Pont a hétvégén nézegettem a pico psu-kat. Amit linkeltél a kínai klón. Azt olvastam róla, hogy nem megbízható.
Ez pl eredeti: PicoPSU-120
Igaz 40USD, ha úgy vesszük majdnem duplája.Apropó. Elég a 20 tűs táp, ha az alaplapon 24-es a táp csatlakozó? Ráadásul ezen a 4pines processzor táp csatlakozó sincs.
Nem jobb a 150W-os verzió?
PicoPSU-150 -
Celtis
veterán
Én is inkább a paneltápra gyanakodnék, mint az alaplapra. Ezért is mondtam, hogy először meg kéne mérni a feszültségeket egy filléres multiméterrel.
Ezt az átengedi a 12V-ot dolgot nem értem. Állandóan arról van szó, hogy ezek a tápok mennyit bírnak a 12V-os szálon. Ha csak átengednék a bejövő áramot, akkor ez nem nagyon lehetne kérdés. Ezzel szemben Bigdady tápja is csak 4A-t tud a leírás szerint, pedig sejtésem szerint 12V/10A-es külső kockatápot kapott hozzá.
Az egyébként tény, hogy a CPU a teljesítményének jelentős részét a 12V-ról veszi? Én teljesen abban a hitben voltam, hogy a CPU 5V-ról jár.
-
Celtis
veterán
válasz
bigdady #17967 üzenetére
Szerintem egy FM2-es alaplap és A4-5300-as CPU. Ez mind CPU-ban mind videoban erősebb, mint az E350. Viszont sokkal nagyobb a fogyasztása, így más ház után kell nézned a hűtő méret és a táp gyengesége miatt Később processzor cserével (A10-5xxx) növelhető a teljesítménye a fogyasztás változása nélkül.
Én is pont ezen görcsölök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest