Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Beírtam a geexbox-os topicba is de ez jobban pörög...

A GeexBox bootolható cd-s változatát próbáltam, a mostani verzió simán ment olyan gépen is amin a két évvel ezelőtti nem. A videokártya (ATi Rage Mobility, 8mb
de most cseréltem egy Radeon 7000-re, win alatt szebb a tv-s képe a réginél, remélem itt is az lesz) tv kimenetén teljesen jó. Viszont...
van egy RealMagic Hollywood Plus kártyám, aminek a tv-kimenete (a minősége) mindkét videokártyáénál jobb elvileg. Win alatt tényleg olyan képet ad, mint a Sony asztali dvd lejátszóm.
A GeeXbox tudja használni nem csak dvd, hanem divx lejátszáshoz is, sőt a ''GUI''-t is megjeleníti rajta (írták a faq-ban és ki is próbáltam), csak van vele két baj:
1) el van csúszva a kép balra, de annyira hogy csak a jobb oldali harmada látszik.
2) fekete-fehér, illetve egy berhelt kábellel [link] bezöldül meg belilul. Ez utóbbit azért remélem tudom orvosolni ha az s-video kimenetet nem kompozitra alakítom, hanem scart-ra (annak s-video tüskéit igénybe véve).
Tudtok megoldást erre? Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de most cseréltem egy Radeon 7000-re, win alatt szebb a tv-s képe a réginél, remélem itt is az lesz)