- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaius
tag
Hi!
Mondom az ''élményeimet''. Először is a konfig: AMD 2400+, Radeon 9700 128 MB, 512 DDR 400, 4*AA, 8*Anisotrpoic...
A játék hasított, nem volt semmiféle szaggatási problémám. Mondjuk durva is lett volna ezen a gépen....
A játék hangulata iszonyatosan jó lett. A hangok Audigy-vel, 5.1-es hangfalakkal eszméletlenek. És itt el is fogyott a pozitív dolog.
A grafika ocsmány, kocka kerekek, csúnyán elhibázott ''előre megírt'' scriptek. Erre példa az, amikor a repülő kerekét kell kilőni és nem sikerült a földön. Már emelkedett a gép, erre eltaláltam a kerekét, majd mutatta a progi szépen lassítva, hogy a földön!!!! levő gép kerekének vége..... Hát mit mondjak...
Én is gondoltam arra, hogy mivel nyomorék Intel és Nvidia logóval van minden kirakva, hogy AMD-ATI párosítással gáz van. De nem ez a baj.
A harcok jók, élmény a kung-fu. De az nagyon nem tetszik, hogy speciális helyeken lehet csak használni pár speciális mozgást. Nem tudok mindenhol akkorát ugrani, nem tudok mindenhol átrepülni az ablakon, stb-stb....
Ez az egész egy rendkívül rosszul megírt játéktermi game.
Szégyen ilyet kiadni manapság.
Az irányítás nagyon gáz. Jópár játékot toltam már életem során, C64-től kezdve. Merem azt állítani, hogy megtanultam már a fortélyokat. De amit ez a game előad irányítás címszó alatt, az pofátlanság.
Kár volt a majdnem egy óra filmért, kár volt így lejáratni a filmet.
És főleg kár az a 4GB hely, amin egy nagy NULLA terpeszkedik. Pont.
Maradok a Vice City-nél. Az példa arra, hogy kell kiadni ma egy játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest