Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaius

tag

válasz miller #54 üzenetére

Hi!

Mondom az ''élményeimet''. Először is a konfig: AMD 2400+, Radeon 9700 128 MB, 512 DDR 400, 4*AA, 8*Anisotrpoic...
    A játék hasított, nem volt semmiféle szaggatási problémám. Mondjuk durva is lett volna ezen a gépen....

A játék hangulata iszonyatosan jó lett. A hangok Audigy-vel, 5.1-es hangfalakkal eszméletlenek. És itt el is fogyott a pozitív dolog.
    A grafika ocsmány, kocka kerekek, csúnyán elhibázott ''előre megírt'' scriptek. Erre példa az, amikor a repülő kerekét kell kilőni és nem sikerült a földön. Már emelkedett a gép, erre eltaláltam a kerekét, majd mutatta a progi szépen lassítva, hogy a földön!!!! levő gép kerekének vége..... Hát mit mondjak...

Én is gondoltam arra, hogy mivel nyomorék Intel és Nvidia logóval van minden kirakva, hogy AMD-ATI párosítással gáz van. De nem ez a baj.

A harcok jók, élmény a kung-fu. De az nagyon nem tetszik, hogy speciális helyeken lehet csak használni pár speciális mozgást. Nem tudok mindenhol akkorát ugrani, nem tudok mindenhol átrepülni az ablakon, stb-stb....
    Ez az egész egy rendkívül rosszul megírt játéktermi game.

Szégyen ilyet kiadni manapság.

Az irányítás nagyon gáz. Jópár játékot toltam már életem során, C64-től kezdve. Merem azt állítani, hogy megtanultam már a fortélyokat. De amit ez a game előad irányítás címszó alatt, az pofátlanság.

Kár volt a majdnem egy óra filmért, kár volt így lejáratni a filmet.
    És főleg kár az a 4GB hely, amin egy nagy NULLA terpeszkedik. Pont.
    Maradok a Vice City-nél. Az példa arra, hogy kell kiadni ma egy játékot.

Új hozzászólás Aktív témák