- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyértelműen Civ.
Nagyon jól működő rendszer van a játék alatt, profin működik minden...nem fagy, nincsenek kesze-kusza furcsaságok. Nekem egy kicsit hangulattalan...vagy inkább: nem az én hangulatvilágom.
A választható népek, inkább tudományos-fantasztikus, mint meseszerű. ..és én az utóbbit szeretem.
DE, annyira jól működik, hogy beszippantott rendesen...a piaca sztem zseniális.
A csatákon érezni hogy 'elvileg' még korai stádiumban van, bizonyos dolgok nincsenek a játékos szájába rágva, pl. hogy létezik egy körben helyváltoztatás és akció, teszem azt íjjász egységgel odébb megyek 3 hexát, és onnan lövök. Az egységek külön jellemzőkkel bírnak a csaták során, és ezeket még jócskán turbózhatjuk saját fegyverekkel..ilyenkor egyedi egységet képzünk, amit elnevezhetünk, és majd term. jóval borsosabb árért kifejleszthetünk, vagy megvehetünk.
Nekem 200 kör után jött egy olyan kalandozó (Civ/barbár) ellenséges egység, hős nélkül, ami lvl 10-s 4 darab lény volt, és úgy elfújta a tuning hősömet mint a szél...akit addig sok esetben meg sem tudtak ütni..
Ez pofon volt, erre is kell figyelni.
Nagyon részletes játék, ott van teszem azt a tél, ami olyat fékez az addig dübörgő gazdaságon, hogy ihaj, és a lépésszámok feleződnek.
Nagyon sokat írhatnék még, de majd összeszedek valami ismertető félét képekkel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest