- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyértelműen Civ.
Nagyon jól működő rendszer van a játék alatt, profin működik minden...nem fagy, nincsenek kesze-kusza furcsaságok. Nekem egy kicsit hangulattalan...vagy inkább: nem az én hangulatvilágom.
A választható népek, inkább tudományos-fantasztikus, mint meseszerű. ..és én az utóbbit szeretem.
DE, annyira jól működik, hogy beszippantott rendesen...a piaca sztem zseniális.
A csatákon érezni hogy 'elvileg' még korai stádiumban van, bizonyos dolgok nincsenek a játékos szájába rágva, pl. hogy létezik egy körben helyváltoztatás és akció, teszem azt íjjász egységgel odébb megyek 3 hexát, és onnan lövök. Az egységek külön jellemzőkkel bírnak a csaták során, és ezeket még jócskán turbózhatjuk saját fegyverekkel..ilyenkor egyedi egységet képzünk, amit elnevezhetünk, és majd term. jóval borsosabb árért kifejleszthetünk, vagy megvehetünk.
Nekem 200 kör után jött egy olyan kalandozó (Civ/barbár) ellenséges egység, hős nélkül, ami lvl 10-s 4 darab lény volt, és úgy elfújta a tuning hősömet mint a szél...akit addig sok esetben meg sem tudtak ütni..
Ez pofon volt, erre is kell figyelni.
Nagyon részletes játék, ott van teszem azt a tél, ami olyat fékez az addig dübörgő gazdaságon, hogy ihaj, és a lépésszámok feleződnek.
Nagyon sokat írhatnék még, de majd összeszedek valami ismertető félét képekkel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest