Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Ez jelen pillanatban inkább csak egy bosszantó dolog, mint érv a platform ellen. Eredetileg a 1851-et két generációsra tervezték, csak ugye Meteor Lake-et végül is az Intel nem adta ki. Jelen pillanatban mindkét platform "halott", szóval ez nem lehet előny, vagy hátrány. Ha már itt tartunk, akkor sokkal inkább merülhetne fel az AM5, mint opció, mivel ugye abba érkezik majd a Zen 6.
-
"ha megvesz egy viszonylag erős procit, mikor az kevés lesz, akkor az egész platformot dobhatja ki"
Ezt sosem értettem egyébként, hogy miért probléma. Processzort nem évente cserél az ember. Legalábbis én 3-4 generációt mindig kihagyok, mert egészen minimális előrelépések vannak csak. Többnyire akkor váltok, amikor új RAM szabvány is kijön, akkor pedig értelemszerűen kell új alaplap is. Most i7-9700-ról (DDR4) váltottam u7 265K-ra (DDR5) és a DDR6-ig nem is szándékozom újabb procit venni. Így érezhető mindig az előrelépés, fölösleges generációnként cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest