Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 10a – évismétlés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Cassidey
üzenetére
Köszönöm! Akkor lényegében én is meg tudnám csinálni (a clone stampet és a healing brust nagyjából ismerem), csak a gyakorlás és a rutin hiányzik
. Csak azért kérdeztem, hogy hogyan is készült mert, vannak akik bonyolultabb tutorialokat vagy plugint használnak és ezekben nem nagyon vagyok otthon. A cross processing-et nem nagyon ismerem (vagy ez a keresztfeldolgozásnak angol megfelelője ami az RGB görbék eltolása?), de mindjárt rágooglezok hátha találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Csak azért kérdeztem, hogy hogyan is készült mert, vannak akik bonyolultabb tutorialokat vagy plugint használnak és ezekben nem nagyon vagyok otthon. A cross processing-et nem nagyon ismerem (vagy ez a keresztfeldolgozásnak angol megfelelője ami az RGB görbék eltolása?), de mindjárt rágooglezok hátha találok valamit.